Zomerworkshops met Aziza – 23-31 juli

Zomerworkshops 2011 met Aziza
Nijmegen – 23 t/m 31 juli

Aziza
Aziza is al van jongs af aan gefascineerd door de dans. Klassiek en Jazzballet vormden haar basis. Vanaf haar 16e gaf ze al les in Jazzballet en haalde later haar diploma als aerobics instructrice. In 1998 raakte ze betoverd door de Oriëntaalse dans. Vanaf 2002 werd ze uitgenodigd om samen te werken met Zeyna en richten ze samen de Oriëntaalse buikdansschool op. Nadat Zeyna in 2010 is gestopt met lesgeven, draait ze nu de school alleen. Ze heeft op Oriëntaals gebied lessen en workshops gevolgd van o.a. Zeyna, Yamila, Shahrazad en Laetana. De T&C lessen zijn uniek in Nederland en zijn gebaseerd op de lessen en privé lessen van Veronica Rivas (VS) en Karen Barbee (VS). Daarnaast volgde ze Tribal(Fusion) van o.a. Rachel Brice (Parijs en VS ) en Kajira (Hawaï)en privéles van Lydia Zigane (Dubai). Ze heeft ruime optreed ervaring in binnen –en buitenland. Sinds 2007 heeft ze de beroepsopleiding opgericht voor startende danseressen.

Wat en voor wie?
Techniek en Coördinatie (T&C
Tijdens de T&C workshops word je voornamelijk getraind in je isolatie technieken; handen, armen, borst, heupen, shimmy’s en buikisolaties. Daarnaast krijg je coördinatie oefeningen door meerdere bewegingen tegelijk te doen in kleine combinaties, maar ook spierversterkende oefeningen en oefeningen om je flexibiliteit te verbeteren komen aan bod.
De workshops zijn toegankelijk vanaf ½ gevorderd tot gevorderd niveau. Er loopt een rode draad door alle 3 workshops. Bij het volgen van 3 workshops T&C heb je gegarandeerd een nieuwe en complete choreografie! Maar de workshops zijn ook prima los te volgen.

Zills/Sagat
De workshop zills/sagat is toegankelijk voor iedereen die weinig tot geen ervaring heeft met sagat. Er komen verschillende ritmes aan bod waarop je sagat leert spelen. Daarna voegen we hier bewegingen aan toe, wat leidt naar een stukje choreografie.
De workshops zijn toegankelijk voor leerlingen vanaf half gevorderd niveau.

Waar?
In Terra, Bosduifstraat 1 te Nijmegen. 10 minuten lopen vanaf het station.

Wanneer?
Zaterdag 23 juli 2011 Sagat/Zills
Zondag 24 juli 2011 T&C part 1
Zaterdag 30 juli 2011 T&C part 2
Zondag 31 juli 2011 T&C part 3

Tijden: 1400-1700 uur. Er is een kleine pauze ingepland voor thee en wat lekkers.

Kosten?
45 euro bij het volgen van 1 workshop
85 euro bij het volgen van 2 workshops
120 euro bij het volgen van 3 workshops
140 euro bij het volgen van 4 workshops

Inschrijving is definitief bij/en geschiedt altijd in volgorde van binnenkomst van betaling. Vermeld de workshopdata en jouw naam. De betaling gaat naar:

A. Miller te Nijmegen.
Rekeningnummer 13.16.51.633.
Ovv: Workshopdata en naam.

Voor meer informatie:
Email: aziza.bellydance@planet.nl
Tel: 06 – 2366 5079

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen