Wordcamp Nijmegen, 30 aug t/m 1 sept

Tweede Wordcamp Nijmegen op 30 augustus t/m 1 september 2018

Op 31 augustus en 1 september organiseren we, 7 Nijmeegse WordPress-gebruikers, voor de tweede keer een conferentie rondom WordPress, genaamd WordCamp Nijmegen. Ruim 30 sprekers geven deze twee dagen presentaties over onderwerpen die te maken hebben met WordPress. Bijvoorbeeld bloggen, websites bouwen en beheren, of het werken in de online industrie. Deze presentaties zijn zorgvuldig geselecteerd zodat het evenement voor een zo breed mogelijke doelgroep interessant is. Het maakt dus niet uit wat je relatie tot WordPress is, er is voor een ieder wat te leren. Tickets zijn al verkrijgbaar op nijmegen.wordcamp.org.

Wat is WordPress?
Ruim 30% van alle websites op het internet maakt gebruik van het free en Open Source softwarepakket genaamd WordPress. WordPress is een content management system, software waarmee je eenvoudig de inhoud van je website kan beheren. Een van de mooiste dingen aan WordPress is dat het geschikt is voor alle websites. Zo zijn bijvoorbeeld whitehouse.gov en newsroom.fb.com gebouwd met WordPress, maar ook lokale websites zoals agendanijmegen, centrumnijmegen en lux-nijmegen maken er gebruik van. Ook is WordPress
erg populair onder bloggers.

Betaalbaar en toegankelijk
WordCamp Nijmegen heeft als doel om kennisdeling rondom WordPress te bevorderen in regio Nijmegen. Daarom willen we het evenement zo toegankelijk mogelijk maken voor iedereen. En dat begint natuurlijk met een lage toegangsprijs. Voor slechts 40 euro krijg je toegang tot 2 dagen conferentie, inclusief lunch en een leuk aandenken. WordCamp Nijmegen biedt plaats aan 225 deelnemers.
De ticketverkoop is inmiddels gestart op nijmegen.wordcamp.org, dus wacht niet te lang!

Bijdragen aan WordPress
Voorafgaand aan de conferentie organiseren we een zogenaamde contributor day. Deze dag is gratis en staat in het teken van bijdragen aan het WordPress project. Dit kan bijvoorbeeld door bugs op te sporen of op te lossen in WordPress, door te vertalen, door mee te helpen met de marketing van WordPress of door vragen van andere WordPress-gebruikers te beantwoorden.

Meer informatie
Alle informatie rondom WordCamp Nijmegen kunt u vinden op  nijmegen.wordcamp.org. Daar zullen binnenkort ook alle sprekers van WordCamp Nijmegen bekend worden gemaakt.
Tickets zijn vanaf nu te koop via 2018.nijmegen.wordcamp.org/tickets.

Agenda Nijmegen

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen