WK voetbal 2014 – Molenstraat Nijmegen

Molenstraat-2014-WK-Voetbal

Molenstraat Nijmegen pakt uit tijdens WK voetbal

Onze jongens gaan als een speer dus het wordt nog gezelliger in de Molenstraat!
De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen as zondag. Om ervoor te zorgen dat je als supporter geen seconde hoeft te missen, presenteert de Molenstraat alle wedstrijden live op groot scherm!

Er worden twee gigantische schermen van 15 vierkante meter geplaatst in de straat. Ook in de omliggende horecagelegenheden Drie Gezusters, Groote Griet, Heidi’s Ski Hut, Café Van Buren, Café Stretto, El Sombrero en Café Malle Babbe komen grote schermen te hangen. Op deze manier is het mogelijk om zowel binnen als buiten iedere wedstrijd van begin tot einde te volgen.

De wedstrijddagen van Nederland gaan nog specialer worden. Voor de 1/8 finale as zondag 29 juni worden duizenden kijkers verwacht in de Molenstraat. De beste feest-dj’s van Nederland ondersteunen de bezoekers met absolute voetbalklassiekers en de grootste hits van dit moment. Na de wedstrijden gaat het feest gewoon verder in de horecagelegenheden, waarbij ook hier het absolute Oranjegevoel niet zal ontbreken.

1/8 finale zondag 29 juni – 18:00 uur (vanaf 17:00 uur muziek)    Ned – Mexico
1/4 finale zaterdag 5 juli – 22:00 uur( vanaf 21:00 uur muziek)   Ned – Costa Rica
1/2 finale woensdag 22:00 uur( vanaf 21:00 uur muziek)   Nederland – Argentinië
Finale zondag 21:00 uur( vanaf 14:00 uur muziek) in de Vierdaagsefeesten

Mocht het Nederland lukken verder te komen, dan worden alle verdere wedstrijden van Oranje gekoppeld aan een groot feest in de Molenstraat. Alle niet NL wedstrijden worden ook op de grote schermen uitgezonden dus kom gezellig eten bij Café van Buren onder genot van een spannende wedstrijd.

Het gehele evenement is gratis toegankelijk.
Ga voor meer informatie naar: www.molenstraatnijmegen.nl

Meer voetbal  Agenda Nijmegen

Molenstraat-2014-WK-Voetbal-foto

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen