Wijchen – Dodelijk verkeersongeval

Identiteit slachtoffer dodelijk ongeval bekend

Wijchen, 11-06-2010 • De identiteit van bromfietsbestuurder die donderdagavond om het leven kwam bij een aanrijding met een vrachtwagen is bekend.
 
Het betreft een 25-jarige man uit Ewijk. De 53-jarige vrachtwagenchauffeur werd na de aanrijding aangehouden. De aanrijding vond plaats op het industrieterrein Bijsterhuizen, 11e straat in Wijchen.
 

Dodelijk verkeersongeval

Wijchen, 10-06-2010 • Donderdag rond 18.20 uur is een bromfietsbestuurder om het leven gekomen bij een aanrijding met een vrachtauto. Dit gebeurde op de weg Bijsterhuizen 11, het industrieterrein in Wijchen.
De 53-jarige vrachtautochauffeur is aangehouden.

Voor zover nu bekend is, reed de bromfietser over het (brom)fietspad dat loopt tussen de N326 en de Bijsterhuizen 11. Op die laatste weg reed de wagen langs de daar geparkeerd staande vrachtauto’s en aanhangers. Vervolgens ontstond tussen beide de aanrijding. Het slachtoffer is ter plaatse overleden. Op dit moment is de identiteit van de bestuurder niet volledig bekend.
Verklaring bestuurder
De vrachtautobestuurder werd een blaastest afgenomen bij zijn voertuig. De resultaten van dit ademonderzoek gaven aan dat de man vermoedelijk teveel alcohol had gedronken. De verdachte is aangehouden en legt een verklaring af op het politiebureau. Bij het specifieke ademanalyseonderzoek bleek de man het wettelijk maximum van 220 ugl. niet overtreden te hebben.

Verkeerstechnisch sporenonderzoek
De afdeling Verkeersongevallenanalyse heeft een uitgebreid technisch sporenonderzoek ingesteld en was tot na 21 uur aanwezig. Bij dit onderzoek worden ook de beelden van de op het terrein aanwezige bewakingscamera’s bekeken.

Bron: Politie Gelderland-Zuid
Meer politienieuws, informatie, diefstal.. Politienieuws regio Nijmegen
Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen