Wellness & massage – Golden Tulip Val Monte


Persuan rituelen bij Val Monte

Berg en Dal, november 2012

Golden Tulip Val Monte maakt start met Wellness

Hotel gaat samenwerking aan met Persian Badrituelen

Sinds 5 november 2012 is Golden Tulip Val Monte een samenwerking gestart met Persian Badrituelen. Met deze samenwerking biedt het hotel Perzische massages en voet- en beenmassages aan. Op termijn zal de wellness uitgebreid kunnen worden stoomcabine, een sauna, een hammam en een jacuzzi.

Massages bij Val Monte
General Manager Steven Eijberts legt uit: “Wij kregen van onze gasten regelmatig het verzoek om iets met wellness te gaan doen. Hier hebben we naar geluisterd! Met Persian Badrituelen kunnen onze gasten én mensen uit de regio lekker tot rust komen in een ontspannende omgeving. Zo krijgt onze slogan Uitstekend Uitgerust weer een extra dimensie.”

Persian Badrituelen
De Perzische massage is een combinatie van verschillende technieken, aangepast aan de specifieke wensen van een gast. De massage kan gericht zijn op herstel van de balans tussen lichaam en geest, bijvoorbeeld bij stress en onrustige gevoelens. Of de massage is juist bedoeld om lichamelijke klachten, zoals spierpijn na sporten, te verminderen. Zodat iedereen zich na de behandeling lekker ontspannen en weer fit voelt.

De ‘Voet-en beenmassage’ is een ontspannende massage van de voeten en onderbeen. Het brengt het gehele lichaam heerlijk tot rust. Door de voeten te masseren, zorg je voor een goede doorbloeding en worden de energiestromen in het lichaam gestimuleerd. De voeten zijn een weerspiegeling van alle lichaamsdelen en organen. Door de drukpunten te stimuleren die hiermee zijn verbonden, komt het lichaam beter in balans. Blokkades worden opgeheven.

Massages bij Golden Tulip Val Monte vinden plaats op maandag, dinsdag, woensdag en zondag, alleen op afspraak.

Golden Tulip Val Monte
Golden Tulip Val Monte ligt in het bosrijke Berg en Dal met de historische stad Nijmegen nabij. Het hotel beschikt o.a. over 124 comfortabele kamers, 24 multifunctionele zalen, gratis parkeerplaatsen, gratis WIFI en een verwarmd binnenzwembad.

Golden Tulip Val Monte / Fletcher Parkhotel Val Monte
Oude Holleweg 5
Berg en Dal (bij Nijmegen)
tel 024 – 684 2000

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen