Weezenhof – Vrouw beroofd

Getuigenoproep
 
Nijmegen, 13-07-2009
 • In de nacht van zaterdag op zondag is een 55-jarige vrouw uit Nijmegen, in de 81e straat Weezenhof beroofd van haar handtas. De vrouw stapte uit haar auto en werd met iets in haar ogen gespoten.

De vrouw had omstreeks 03.15 uur haar auto geparkeerd en was op weg naar haar woning. Opeens zag zij twee mannen uit de struiken komen die haar vastpakten. Eén van hen rukte haar handtas uit haar hand en de ander spoot haar met een onbekende vloeistof in haar ogen. De daders gingen er vandoor en renden in de richting van de bushalte. Een getuige hoorde even later een auto met grote snelheid wegrijden. Van de vrouw zijn o.a. geld en sieraden afgenomen.

 

Het signalement luidt als volgt:

Beide mannen waren klein van stuk. Ongeveer 1.55 a 1.60 lang. De één was wat dikker dan de ander. Beiden droegen iets van een muts of een masker. Over de kleding is verder geen informatie bekend.

 

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die menen wat gezien te hebben. Meld dit dan bij de politie van de Districtsrecherche van stad Nijmegen, te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Bron: Politie Gelderland-Zuid
Meer politienieuws, informatie, diefstal.. Politienieuws regio Nijmegen
Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen