Vrouw (81) beroofd op Batavierenweg

Nijmegen, 29-07-2016 – Op de Batavierenweg in Nijmegen is donderdag een 81-jarige vrouw het slachtoffer geworden van een straatroof. Een tot dusver onbekende man rukte de halsketting van het slachtoffer af. De vrouw kwam bij het voorval met de schrik vrij.

Het slachtoffer liep donderdag rond 16.15 uur over de Batavierenweg toen ze ter hoogte van het gebouw van de voormalige Royal Haskoning werd aangesproken door een automobilist. De man vroeg in gebrekkig Duits de weg en trok tijdens het gesprek plotseling de halsketting van de vrouw los. Vervolgens reed de man weg richting Arnoldstraat.

Getuige? Meld je!
Het ging om een man van ongeveer 50 jaar oud met een Turks of Marokkaans uiterlijk met een dik, gezet postuur. De man had zwart achterovergekamd haar en droeg donkere kleding, hij zag er verzorgd uit. Verder reed de man in een zwarte auto, groot model, voorzien van witte kentekenplaten met zwarte cijfers en letters. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op te reageren. De politie is bereikbaar via 0900-8844 of via het tipformulier op de website www.politie.nl

Bron: Politie Gelderland-Zuid
Meer politienieuws, informatie, diefstal.. Politienieuws regio Nijmegen
Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen