V&D Prijzencircus, met veel aanbiedingen

Amsterdam, 17 september 2014

Het circus komt eraan!

Meer activiteiten en evenementen dan ooit

Over ruim een week is het weer zover: het Prijzencircus! V&D pakt groots uit dit jaar met veel meer aanbiedingen en evenementen in de winkel dan ooit. Op donderdag 25 september opent de band Kensington het Prijzencircus met een spetterend optreden in V&D Utrecht. In de daarop volgende twee-en-een-halve week, tot en met 12 oktober, is er iedere dag veel te beleven in alle 63 winkels en we webshop. Hiermee zet V&D een volgende stap in haar strategie om meer entertainment en beleving toe te voegen voor klanten, zowel online als offline.

Draaiorgels en circusacts
Naast de reguliere kanalen als tv- en radiocommercials, online advertising, folders en social media, worden draaiorgels in 30 verschillende steden ingezet als advertentiemedium. Tevens zet V&D haar sterkste troef, het eigen personeel, in als circusacts. In iedere winkel hebben medewerkers in de afgelopen weken workshops gevolgd om tijdens het Prijzencircus als volleerd jongleur, spreekstalmeester, Chinese bordjesdraaier of ballonnenkunstenaar aan de slag te gaan en jong en oud te vermaken in de winkels.

De gehele dag door iets te beleven

  • Tussen 11.00 en 13.00 uur lakt een nagelstyliste van ICI Paris XL gratis nagels op de parterre.
  • Tussen 13.00 en 15.00 uur mag iedere klant bij aankoop van €30,- gratis grabbelen. Er kunnen mooie prijzen verdiend worden zoals een cadeaubon van € 5,- of het volledige aankoopbedrag (tot een maximum van € 450,-).
  • Tussen 15.00 en 17.00 uur wordt het spel ‘Kraak de koffercode’ gespeeld. Bij besteding van minimaal € 10,- mag een klant proberen het slot van een koffer te kraken. Lukt dit, dan wint de klant een San Diego koffer van Princess Traveller ter waarde van € 49,-.
  • Tussen 15.00 en 17.00 uur is er op de Kids afdeling een speciale spelletjesmiddag. De kinderen worden vermaakt met circusacts, zoals jongleren, ballonfiguren vouwen of Chinese bordjes draaien. Tevens kunnen ze worden geschminkt of voorgelezen of lekker komen knutselen.
  • Ook voor online klanten is er een speciale actie: zij kunnen een gouden enveloppe bij hun bestelling vinden. Hierin zit een V&D cadeaukaart ter waarde van € 250,-.

Dagstunts en maaltijden voor € 1,50 bij La Place
Vanzelfsprekend heeft V&D tijdens het altijd drukke Prijzencircus zeer aantrekkelijke aanbiedingen, zoals iedere dag een zestal producten met minimaal 50% korting op de reguliere winkelprijs. Klanten die minimaal € 10,- besteden, ontvangen een Diner Deal Stempel op hun hand. Daarmee verkrijgen ze tegen betaling van slechts € 1,50 een complete avondmaaltijd.

Honderden nieuwe merken
In de afgelopen maanden heeft V&D honderden nieuwe merken aan het assortiment toegevoegd. Ook tijdens het Prijzencircus   is er een aantal nieuwe merken in de winkels en de webshop te vinden, zoals ONLY, Fornarina, Vanilia, Inwear, Kookaï, Replay, Pepe Jeans, ICHI, Levi’s, Humör, J.C. Rags, Jack Wolfskin, Marc O’Polo, CakeWalk, Mango Kids, Berba en Bulaggi, Royal Dutch, Timex, Swarowski, Frank Dandy, SocksMania en Umbra, Gordon Ramsey servies, WMF.

Bron V&D  –  Mode Nijmegen  –  Nijmegen centrum  –  Restaurants Nijmegen

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen