Twee ongevallen met motorrijders

Nijmegen, 19-05-2014 – In Nijmegen zijn zondag twee motorrijders gewond geraakt bij verkeersongelukken. In beide gevallen moesten de slachtoffers naar het ziekenhuis.

Op de Weurtseweg zag een 25-jarige motorrijder uit het Gelderse Elst omstreeks 19.00 uur een stoeprandje over het hoofd waarna hij onderuit ging. De man liep daarbij mogelijk een gebroken sleutelbeen op. Zijn motor vloog na de val in brand. De brandweer moest eraan te pas komen om te blussen, maar de motor brandde geheel uit.

Ernstig letsel
Omstreeks 19.30 uur botsten op de kruising van de Neerbosscheweg en de O. C. Huismanstraat een motor en een auto op elkaar. De motorrijder, een 35-jarige Nijmegenaar, raakte daarbij ernstig gewond aan een been. De automobilist was een 39-jarige stadsgenoot van het slachtoffer. Hij was met de schrik vrij gekomen maar werd door de politie aangehouden op verdenking van het veroorzaken van ernstig letsel door schuld. Hij wordt er tevens van verdacht door rood te zijn gereden. De man had bovendien geen rijbewijs en werd nog door de politie gezocht voor een ander misdrijf. Hij zit voorlopig vast. Bij beide ongevallen was overigens geen sprake van drankgebruik.

Bron: Politie Gelderland-Zuid
Meer politienieuws, informatie, diefstal.. Politienieuws regio Nijmegen
Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen