Twee gewonden na aanrijding

Nijmegen, 03-02-2011 • Woensdagavond rond 21.00 uur botste een 37-jarige automobiliste uit Beuningen op een voorligger. Dit gebeurde op de Nieuwe Dukenburgseweg, richting brug, voor een verkeerslicht. De 37-jarige vrouw en een 34-jarige bijrijder, eveneens uit Beuningen, raakten gewond.

Politie, ambulance en brandweer gingen naar de ongevalslocatie voor de nodige hulpverlening. De 34-jarige bijrijder zat met bebloed hoofd in de auto, hij was tegen de voorruit gekomen. De brandweer heeft geholpen om de personen uit de auto’s te halen, waarvan drie met nekklachten. Zowel de 34-jarige man als 37-jarige vrouw zijn door ambulancepersoneel gestabiliseerd en vervolgens naar het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis overgebracht.

De twee inzittenden van de aangereden auto hadden wel last van hun nek, maar konden hun weg vervolgen.
De politie nam bij beide bestuurders in verband met de regel botsen is blazen een blaastest af, van alcoholgebruik bleek geen sprake.

Verder onderzoek
Specialisten van de afdeling VerkeersOngevallenAnalyse (VOA) van de politie kwamen voor technisch sporenonderzoek naar de ongevalsplek. Er zal nog verder technisch onderzoek gaan plaatsvinden. Agenten hebben van de twee niet gewonde betrokkenen een verklaring opgenomen, de overige personen zullen nog worden gehoord.

Bron: Politie Gelderland-Zuid
Meer politienieuws, informatie, diefstal.. Politienieuws regio Nijmegen
Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen