Ti-Ta-Techno – dance tijdens 4-Daagsefeesten

7 dagen lang dance tijdens de 4-Daagsefeesten

Ti Ta Techno organiseert een 7 dagen lang durend dancefeest tijdens de Nijmeegse 4-Daagsefeesten. De dance events vinden elke dag vanaf 23.30 uur plaats in Caribische Dansschool Amanné in de Tweede Walstraat.

Dagelijks een brede line up van dj’s met o.a. dé grondlegger van de housemuziek in Nederland: Joost van Bellen
Ti-Ta-Techno staat bekend om stevige, pompende techno klanken gecombineerd met rariteiten en krankzinnige entertainment. Ook tijdens de 4Daagse zal Techno zal de hoofdtoon zijn, maar met het zeer gevarieerde programma is iedere liefhebber van elektronische muziek hier op z’n plaats. Een gala aan dj’s uit binnen en buitenland zal er zijn opwachting maken. Zo is er op dinsdag bijvoorbeeld een hardtechno avond met dj Daniela Haverbeck uit Chili en op donderdag Frank Kvitta, een Duitse techno grootmeester. De vaste Ti Ta Techno dj’s zullen hun kunsten vertonen aangevuld met regionale dj’s. Ook de Nijmeegse techno legendes Pure en Hansz dragen hun steentje bij. Daarnaast zijn er gastoptredens van bevriende organisaties, zoals o.a. Slordig, Metro, Knopje en Funky Feeling. DÉ grondlegger van de housemuziek in Nederland Joost van Bellen maakt het plaatje compleet.

De locatie: binnen dansen, buiten relaxen
Waar het hele jaar door de Amanné een kleurige salsa dansschool is zal het tijdens de 4-Daagse een ‘underground’ uitstraling krijgen. De charme van de locatie met verschillende ruimtes, een groot terras én het dakterras blijft behouden. Iedereen wordt uitgenodigd om met de voetjes van de vloer te gaan op de verschillende elektronische muziek. Of om te socializen aan de bar of buiten te relaxen op een van de terrassen.

De entree verschilt per dag: € 5,- / € 10,-, voorverkoop: www.titatechno.nl
Locatie: Caribische Dansschool Amanné, Tweede Walstraat 118, Nijmegen.
Bezoek voor een gedetailleerd programma en meer info www.titatechno.nl

Meer Vierdaagsefeesten

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen