Expo ‘Wandel door de tijd’ in de Marikenstraat

Tentoonstelling ‘100ste Vierdaagse – Wandel door de tijd’ in de Marikenstraat!

In samenwerking met Stichting DE 4DAAGSE presenteert Museum Het Valkhof de tentoonstelling 100ste Vierdaagse – Wandel door de tijd’. De tentoonstelling geeft aan de hand van een tijdlijn een historisch overzicht van de Vierdaagse Afstandsmarsen.

Ook de Marikenstraat viert de 100ste Vierdaagse en werkt mee aan ‘Wandel door de tijd’. Van 28 mei tot en met 4 september, 100 dagen lang, zijn er in verschillende etalages van de winkels in de Marikenstraat delen van de tentoonstelling terug te vinden. Doordat de tentoonstelling vanuit de etalages te zien is kan deze dag en nacht bezocht worden.
In de etalages zijn “wist-je-datjes” met leuke wetenswaardigheden over de Vierdaagse
te vinden. Ook zijn er prijzen te winnen*! In de laatste etalage van de tentoonstelling staat een zuil met iedere week nieuwe Vierdaagse producten. Bezoekers kunnen het aantal producten raden en dit aantal in een reactie op het Facebookbericht van de Marikenstraat plaatsen. Men maakt elke week kans op een waardecheque t.w.v. € 20,- voor 1 van de winkels in de Marikenstraat en een gezinsticket voor Museum Het Valkhof! Elke vrijdagochtend wordt de winnaar op Facebook bekendgemaakt.

Kijk voor meer informatie op www.marikenstraat.nl of  www.museumhetvalkhof.nl

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen