Survivalrun Boven-Leeuwen, 19 juni

Survivalrun Boven-Leeuwen – 21e editie
Zondag 19 juni 2016

Inschrijving is geopend

De laatste jaren is het evenement compleet volgeboekt en staat het maximaal aantal deelnemers aan de start.  Het verdient dan ook aanbeveling om tijdig in te schrijven. Om zoveel mogelijk teleurstellingen te voorkomen geldt vanaf 2016: de inschrijving is definitief als, naast de inschrijving, het inschrijfgeld door de organisatie is ontvangen.

De eerste lopers zullen rond de klok van 11.00 vertrekken. In de namiddag zal in Leefpark Groenewoud voor de jongste jeugd weer de Kidsrun georganiseerd worden.

Medio mei is het definitieve route-schema bekend. Inschrijven is mogelijk vanaf begin april.

Sinds 2008 is de Survivalrun uitgebreid met een heuse Kidsrun; een run voor kinderen dwars door het dorp. In tegenstelling tot de Survivalrun, waarbij alle hindernissen puur natuur moeten zijn, kent de Kidsrun ook enkele opblaashindernissen zoals een glijbaan en een luchtkussen.

Senioren
Deelname is mogelijk vanaf 17 jaar in 4 klassen: dames en heren individueel en in teams van mininmaal 4 en maximaal 5 personen, waarvan de 4 snelsten als teamtijd gaan tellen. Als team wordt men ingedeeld als dames- of gemengd team. Alle teamdeelnemers doen ook altijd mee aan het individuele klassement.

Jeugd
De jeugd van 10 tot en met 16 jaar wordt ingedeeld in 6 klassen. Jongens en meisjes individueel van 10 t/m 13 jaar en 14 t/m 16 jaar. Als team wordt men ingedeeld als meisjes of gemengd team. Bij de indeling van de jeugdteams wordt geen onderscheid in leeftijd gemaakt.

Starten
Locatie is Willibrordusstraat in Boven-Leeuwen. De eerste lopers starten om 10.30 uur.

Inschrijven
Voor meer informatie over de Survivalrun en Kidsrun,
evenals online inschrijven, ga naar www.survivalrun.info

www.vanheckadvies.nl – Financieel Nijmegen – Verzekeringen NijmegenAgenda Nijmegen

VanHeck-Advies-300-200

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen