Sirene Sale in Nijmegen

Nijmegen, 30 oktober 2019

Sirene Sale in Nijmegen

Elke eerste maandag van de maand – vanaf het moment dat de sirenes gaan om 12.00 uur – kun je voor een voorstelling een toegangskaart met korting kopen. LUX, De Lindenberg en Stadsschouwburg & De Vereeniging kiezen maandelijks een voorstelling voor jou.

De Sirene Sale van de maand november is: Jan Beuving – Rotatie op zaterdag 16 november in De Lindenberg, het theatercollege Klassiekers Met Koolhoven op dinsdag 19 november in de Stadsschouwburg en Panama Pictures & Pia Meuthen – Requiem For Lost Things op zaterdag 30 november in LUX.

Tot dinsdag 5 november 12.00 uur kun je voor deze voorstellingen voor een gereduceerd tarief kaarten kopen. Bij de Lindenberg betaal je € 10,00 voor een kaartje en bij LUX en de Schouwburg & De Vereeniging krijg je 50% korting op de entreeprijs. De kaarten voor de Sirene Sale-voorstellingen zijn te koop via de website en aan de kassa bij het desbetreffende theater van maandag 4 november 12.00 uur tot dinsdag 5 november 12.00 uur.

ZA 16 NOV IN DE LINDENBERG | JAN BEUVING – ROTATIE
Een rotatie is een wiskundige draai. En dat is wat Jan Beuving doet: hij geeft een wiskundige draai aan de dingen. De taal maakt pirouettes in zijn liedjes en de logica tolt in zijn zinnen. Of je duizelig wordt? Dat is niet de bedoeling. Alles is volstrekt nozel, navolgbaar en benullig. Beuving werd met dit programma genomineerd voor de Poelifinario Engagement 2019. “Origineel, grappig en ontroerend. IJzersterk.” (NRC Handelsblad *****) MEER INFORMATIE

DI 19 NOV IN DE STADSSCHOUWBURG | KLASSIEKERS MET KOOLHOVEN
Een avond vol filmhistorie in een boeiend en uniek theatercollege. Martin Koolhoven is één van Nederlands meest succesvolle filmmakers, die zowel eigen scenario’s verfilmde als die van anderen. Aan de hand van scènes uit legendarische speelfilms door de jaren heen, ‘klassiekers’, maakt Koolhoven het theaterpubliek deelgenoot van  zijn liefde voor cinema; iedere filmenthousiasteling kan bij dit bijzondere theatercollege zijn hart ophalen.

ZA 30 NOV IN LUX | PANAMA PICTURES & PIA MEUTHEN – REQUIEM FOR LOST THINGS
Requiem for Lost Things is een spannende muzikale ontmoeting over wat we verliezen en de raadselachtige logica van ons geheugen. Pia Meuthen maakt met haar internationale cast een spannende performance op het snijvlak van dans, circus en acrobatiek op livemuziek. De charismatische dansers en acrobaten van Panama Pictures ontmoeten elkaar in parallelle werelden: een architectonisch decor verdeelt de ruimte in verschillende lagen. Mensen. Spullen. Idealen. Van sommige voel je het verlies, van andere vergeet je uiteindelijk dat ze er waren.

Meer informatie op www.delindenberg.comAgenda Nijmegen – alles over Nijmegen

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen