Sirene Sale in Nijmegen

30 augustus 2018

Sirene Sale in Nijmegen

Elke eerste maandag van de maand – vanaf het moment dat de sirenes gaan om 12.00 uur – kun je voor een voorstelling een toegangskaart met korting kopen. Wij (De Lindenberg) kiezen maandelijks een voorstelling voor jou, zo ook de Stadsschouwburg en LUX.

De Sirene Sale van de maand september is: ‘Ultimatum’, de cabaret try-out voorstelling van Alex Ploeg op  vrijdag 28 september in de Lindenberg. Gerard van Maasakkers met ‘40 jaar liedjes’ op vrijdag 28 september in de Stadsschouwburg en  ‘Giovanni’s Room’, een dansvoorstelling van Korzo Producties & Ryan Djojokarso op zaterdag 29 september in LUX.

Tot dinsdag  4 september   12.00 uur kun je voor deze voorstellingen voor een gereduceerd tarief kopen. Bij de Lindenberg betaal je 10,- voor een kaartje en bij LUX en de Schouwburg 50% van de entreeprijs.

Vrijdag 28 september  – Stadsschouwburg
Gerard van Maasakkers – 40 jaar liedjes

’40 jaar liedjes’ is een mooie, intieme avond met veelkleurige liedjes en anekdotes. Van ontroering naar uitbundigheid en weer terug.
40 jaar geleden schreef Gerard van Maasakkers zijn eerste liedje: “Hee gaode mee” werd een groot succes en het was de start voor een bloeiende carrière. Al snel ging zijn eerste plaat “Komt er mer in” 25.000 keer over de toonbank. Na Brabant volgde de rest van het land en Van Maasakkers werd een naam in de Nederlandse muziekwereld. Hij volgde altijd zijn eigen koers; prijzen als de Gouden Harp (2007) en 2x de Annie MG Schmidtprijs (2011 en 2013) waren de erkenning.

Vrijdag 28 september  – Lindenberg
Alex Ploeg –  Ultimatum 

Alex Ploeg is lid van Comedytrain, won in 2016 de publieksprijs op Cameretten, was te zien in een nieuw seizoen van het satirische sketchprogramma Klikbeet (NTR) en de Volkskrant riep hem onlangs uit tot comedytalent van 2018. In zijn eerste avondvullende show stelt hij zichzelf meteen een ultimatum. Soms moet dat. Bepalen wie je bent. Ergens voor staan. Alex weigert dit al jaren. Want kom op, hoe doe je dat als je een vat vol tegenstrijdigheden bent? Alex Ploeg is namelijk een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. Die rake vragen stelt over onderwerpen die er niet toe doen. Die razendsnel is maar stagneert. ‘Ultimatum’ is een coming of age story, après la lettre.

zaterdag 29 september – LUX
Korzo Producties &
Ryan Djojokarso – Giovanni’s Room–Choreograaf Ryan Djojokarso – een van de drie winnaars van de BNG Bank Dansprijs 2017 voor beloftevolle choreografen – liet zich inspireren door zijn boek ‘Giovanni’s Room’ (1956). De Amerikaan David staat op het punt te trouwen met Hella, maar wordt in Parijs hevig verliefd op de Italiaanse barman Giovanni. We volgen David in de nacht voorafgaand aan de afschuwelijkste ochtend van zijn leven, waarin zijn geliefde er niet meer zal zijn. In de voorstelling strijden intimiteit, mannelijke kameraadschap, seksuele spanning en alles verterende zelfhaat om voorrang. Wat gebeurt er met je, wanneer je zo bang bent dat je niet meer lief kunt hebben? Wint de liefde het van de wanhoop?

De kaarten voor de Sirene-voorstellingen zijn te koop via de website en aan de kassa bij het desbetreffende theater vanaf maandag 3 september  12:00 tot dinsdag 4 september 12:00 uur.

Meer informatie op www.delindenberg.comAgenda Nijmegen – alles over Nijmegen

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen