Sirene Sale in Nijmegen

Nijmegen, 28 maart 2019

Sirene Sale in Nijmegen

Elke eerste maandag van de maand – vanaf het moment dat de sirenes gaan om 12.00 uur – kun je voor een voorstelling een toegangskaart met korting kopen. De Lindenberg, LUX en Stadsschouwburg & De Vereeniging kiezen maandelijks een voorstelling voor jou.

De Sirene Sale van de maand april is: A Seat at the Table van Likeminds & Saman Amini (ZA 6 APR in LUX), Grote Woorden – Korte metten van Piepschuim (ZA 6 APR in de Lindenberg) en Turks Fruit van Chris Peters, Ali Zijlstra, Bart Klever en Debbie Korper (DO 18 APR in de Stadsschouwburg).

Tot dinsdag 5 april 12.00 uur kun je voor deze voorstellingen voor een gereduceerd tarief kaarten kopen. Bij de Lindenberg betaal je € 10,00 voor een kaartje en bij LUX en de Schouwburg & De Vereeniging krijg je 50% korting op de entreeprijs. De kaarten voor de Sirene Sale-voorstellingen zijn te koop via de website en aan de kassa bij het desbetreffende theater van maandag 4 april 12.00 uur tot dinsdag 5 april 12.00 uur.

ZA 6 APR in LUX | Likeminds & Saman Amini – A Seat at the Table
A Seat at the Table gaat over de stoel aan de tafel die voor mensen met een andere afkomst of huidskleur nog te vaak ontbreekt. De voorstelling vertelt een pijnlijk, actueel en ontroerend verhaal over alledaags racisme en uitsluiting dat gebaseerd is op eigen ervaringen. Het vaak onbewuste racisme zorgt voor een continu onderscheid op basis van uiterlijk, waarmee keer op keer wordt benadrukt dat je anders bent. De theatermakers strooien met afwisselend grappige en choquerende voorbeelden uit hun eigen jeugd, die soms zo absurd zijn, dat het lachwekkend is.

ZA 6 APR in de Lindenberg | Piepschuim – Grote Woorden. korte metten.
In hun nieuwe voorstelling gaan de mannen van Piepschuim helemaal los en ze gebruiken daarbij ‘Grote Woorden’. Zo noemen ze dit bij voorbaat hun allerbeste programma: NOOIT was een voorstelling zó veelzeggend en ongelofelijk maatschappelijk relevant. Op unieke wijze worden alle theaterdisciplines gecombineerd tot een verbluffend geheel. Het zijn ‘Grote Woorden’, maar daar maken de getalenteerde multi-instrumentalisten graag zelf korte metten mee. Meer informatie..

DO 18 APR in de Stadsschouwburg | Chris Peters, Ali Zijlstra, Bart Klever & Debbie Korper – Turks Fruit
Turks Fruit vertelt de heftige liefde tussen een beeldhouwer en een liftster. Hun ongekend passionele relatie krijgt een dramatische wending als de jonge vrouw ernstig ziek wordt. De toneelbewerking van Sophie Kassies is een ongekuiste, sensuele én ontroerende hommage aan dit ultieme liefdesverhaal.

Meer informatie op www.delindenberg.comAgenda Nijmegen – alles over Nijmegen

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen