Sirene Sale in Nijmegen

Sirene Sale in Nijmegen

Elke eerste maandag van de maand – vanaf het moment dat de sirenes gaan om 12.00 uur – kun je voor een voorstelling een toegangskaart met korting kopen. Wij kiezen maandelijks een voorstelling voor jou, zo ook de Stadsschouwburg en LUX.

De Sirene Sale van de maand februari is: ‘De andere stem’ door Toneelgroep Amsterdam op  dinsdag 13 februari in de Stadsschouwburg, ‘Kameleon’ door Leon van der Zanden op donderdag 22 februari in de Lindenberg en ‘George & Eran lossen wereldvrede op! De Finale’ door George & Eran Producties & Theater Rast op zaterdag 24 februari in LUX.

Tot dinsdag  6 februari  12.00 uur kun je voor deze voorstellingen voor een gereduceerd tarief kopen. Bij de Lindenberg betaal je 10,- voor een kaartje en bij LUX en de Schouwburg 50% van de entreeprijs.

De andere stem – Toneelgroep Amsterdam – dinsdag 13 februari – Stadsschouwburg
In de monoloog ‘La voix humaine’ van Jean Cocteau speelt de telefoon een genadeloze rol. Een vrouw belt met haar ex-geliefde in een laatste poging de breuk ongedaan te maken. Het publiek moet op basis van haar reacties gissen naar de mogelijke antwoorden van de man. In ‘De andere stem’ laat Ramsey Nasr deze man aan het woord.

Kameleon  – Leon van der Zanden – donderdag 22 februari Lindenberg
In ‘Kameleon’ doet cabaretier Leon van der Zanden waar hij zo goed in is: zich afstemmen op alle aanwezigen en zo het onderbewuste van de zaal laten spreken. Daarmee komt zijn focus definitief op het publiek en de avond zelf te liggen. ‘Kameleon’ lijkt dus van toevalligheden aan elkaar te hangen, maar elk moment is onderdeel van een groots plan: “Het is de dansvloer op en gek durven doen. Alles om je heen binnen laten komen, zelfs de meest pijnlijke dingen. Dan wordt het magisch. Woorden komen vanzelf, interacties worden oprecht hilarisch en de voorstelling wordt totaal onberekenbaar.” Aldus de publiekslieveling zelf.

George & Eran lossen wereldvrede op! De Finale – George & Eran Producties & Theater Rast – zaterdag 24 februari LUX
In de muzikale conflictkomedie George & Eran lossen Wereldvrede op! De Finale, keren de twee vrienden voor een laatste keer terug op het podium om eindelijk de klus te klaren waar ze drie jaar geleden aan begonnen. George ondernam een reis richting moederland en strandde in Lesbos waar hij elke dag honderden landgenoten aan zag spoelen in overvolle en beschadigde boten. Eran trok vol goede moed naar Den Haag en ondernam een reis die hem leidde langs beleidsmakers en wetgevers. In dit slotstuk van hun bewierookte trilogie hebben zij de sleutel gevonden waarmee ze de poorten openen die naar Wereldvrede zullen leiden.

De kaarten voor de Sirene-voorstellingen zijn te koop via de website en aan de kassa bij het desbetreffende theater vanaf maandag 5 februari 12:00 tot dinsdag 6 februari 12:00 uur.

Meer informatie op www.delindenberg.comAgenda Nijmegen

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen