Nieuwe entreeprijzen Schloss Moyland

Museum-schloss-moyland
Foto: Museum Schloss Moyland / Florian Monheim und Roman von Götz

Bedburg-Hau, 26 juni 2012

Entreeprijzen Schloss Moyland

Nieuwe entreeprijzen vanaf juli 2012 in Museum Schloss Moyland

Vanaf 1 juli 2012 kunnen bezoekers van Museum Schloss Moyland kiezen of zij van het gehele of slechts van een deel van het kunstaanbod gebruik willen maken. De eerste optie bestaat uit het museum inclusief kunstverzameling en speciale tentoonstelling, de tweede uit het historische tuincomplex met beeldenpark en kruidentuin.

De entree voor alle delen van het museum blijft bij 7 €. Ook de bestaande kortingen worden gehandhaafd. De toegang tot het historische tuincomplex bedraagt 2 €, voor gezinnen 5 €.

Deze nieuwe regeling geldt voorlopig tot eind december 2013.

Museum Schloss Moyland is een cultureel aantrekkingspunt met diverse aanbiedingen voor jong en oud. Het omvat niet alleen het Beuys-centrum en een kunstverzameling van internationale betekenis, maar biedt tegelijkertijd een bijzondere natuurbelevenis in nauwe verbinding met kunst en culturele evenementen. Het museumcomplex verenigt binnen en buiten, kunst en natuur, kasteelgebouw, tentoonstellingshal en historische tuinen.

Met de introductie van de gestaffelde entreeprijzen wil Museum Schloss Moyland het diverse programma onder de aandacht van nieuwe bezoekersgroepen brengen. Ook wordt hiermee gereageerd op vanuit de regio geuite wensen.
 
Museum Schloss Moyland
Am Schloss 4
D-47551 Bedburg-Hau
Meer info over het museum bij  Kleve en de grensregio

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen