Vrouwennetwerk PvdA, 5 febr

Nijmegen, 31 januari 2012

PvdA Nijmegen en Arnhem richten vrouwennetwerk op

Oprichting op 5 februari 2012

De PvdA afdelingen Arnhem en Nijmegen, vinden het belangrijk dat er binnen de stadsregio een netwerk komt voor alle vrouwelijke PvdA-leden en andere belangstellenden. Een netwerk waar vrouwen van verschillende generaties, achtergronden en culturen ervaringen kunnen uitwisselen, om effectiever en politieker aan de weg te timmeren. 

Wij willen dit netwerk oprichten tijdens een bijeenkomst op 5 februari 2012 om 14.00 in congrescentrum ‘De Ganzenheuvel’ in Nijmegen.
In een brainstormsessie zal de vraag centraal staan wat de wensen  van de PvdA-vrouwen zijn en welke lacunes in contacten zij ervaren. Deze brainstormsessie zal onder leiding staan van Martien Louwers, fractievoorzitter van de PvdA Arnhem.

Ook zal Hannie Kunst een betoog houden  over stedelijke ontwikkelingen in Nijmegen. Zij is al ruim 25 jaar betrokken bij stedelijke ontwikkelingen in de stad. Als adviseur en directeur van een woningcorporatie en sinds 2006 als wethouder. Zij is van mening dat deze tijd vraagt om een andere wijze van ontwikkelen van steden, dorpen en wijken dan in de decennia hiervoor. Aan de hand van actuele ontwikkelingen en concrete voorbeelden in de stad Nijmegen geeft ze haar visie hierop. In haar verhaal gaat ze ook in op hoe het is om als vrouw in een door mannen gedomineerde (bouw-)wereld te werken.

 Wij nodigen alle PvdA-vrouwen en andere belangstellenden  uit, om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn!

 Informatie: Giselle Schellekens 06-39775000, Anita Nibbelink (anibbelink@chello.nl), Marlies van Hulsentop 024-3224438

Bron PvdA Nijmegen

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen