Pop Art MUSEUMAVOND – Museum Het Valkhof, 21 dec

Pop Art Museumavond in Museum Het Valkhof

Op vrijdag 21 december kunt u tot 22 uur terecht in Museum Het Valkhof tijdens de speciale Pop Art Museumavond. Ontmoet Pop Art kunstenaars Woody van Amen en Suzan Swale en bezoek de tentoonstelling met conservator Frank van de Schoor. Vooraf kunt u in het Museumcafé genieten van een ’60-menu terwijl o.a. singer-songwriter Jeroen Kant voor een muzikale omlijsting in kerstsfeer zorgt.

Ontmoetingen met kunstenaars Woody van Amen en Suzan Swale
Het museum heeft voor deze speciale avond kunstenaars Woody van Amen en de Engelse Suzan Swale uitgenodigd. Hun werk is momenteel te zien zijn in de tentoonstelling Pop Art in Europa. Zij vertellen over de jaren 60, hun inspiratiebronnen en natuurlijk over hun eigen werk. Uiteraard is er ook gelegenheid om vragen te stellen en in gesprek te gaan.

Muziek
Een aantal singer-songwriters verzorgt deze avond een muzikale omlijsting in intieme setting. Wat is er mooier om in hogere kerstsferen te geraken dan – vanuit het museum uitkijkend over het winterwonderland – te genieten van onder andere Jeroen Kant?

Kerstcadeautjes in de Museumwinkel
Deze avond is de Museumwinkel geopend. U kunt hier terecht voor bijzondere (kerst)cadeautjes, waaronder een nieuw boekje waarin de 20 topstukken van het museum beschreven worden.

’60-menu in het Museumcafé
Onze kok neemt u tijdens de Museumavond mee terug naar de jaren ’60. Voor slechts € 12,50 geniet u van een 3-gangen menu, geïnspireerd op klassiekers uit die tijd. Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 18 december via museumcafe@museumhetvalkhof.nl
   
Na 17.00 uur gereduceerd tarief
Bezoekers betalen na 17.00 uur een gereduceerd tarief. Volwassen betalen € 8,- (i.p.v. €12,-) studenten/CJP- en Museumkaarthouders krijgen gratis toegang.

Museum Het Valkhof
Kelfkensbos 59
Nijmegen
 T: 024-360 88 05
 www.museumhetvalkhof.nl/

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen