Groesbeekse (31) aangehouden voor straatroof

Groesbeek, 22-08-2013 – Woensdag 21 augustus is een 31-jarige vrouw uit Groesbeek aangehouden voor straatroof.

Op vrijdagavond 16 augustus jl. probeerde zij op de Stationsweg de tas van een 84-jarige vrouw te pakken. Het slachtoffer verzette zich daarbij en kwam ten val. Daarbij raakte ze gewond aan hoofd, handen en knieën. De vrouw is ingesloten. Tegen haar wordt een onderzoek ingesteld.

Poging diefstal handtas Groesbeekse (84)

Groesbeek, 17-08-2013 – De politie is een onderzoek gestart nadat een onbekende vrouw vrijdagavond 16 augustus op straat de handtas probeerde te stelen van een 84-jarige vrouw uit Groesbeek.

Omstreeks 22:30 uur liep de Groesbeekse over de Stationsweg in Groesbeek toen een nog onbekende vrouw op een fiets voor haar stopte. Vervolgens zou de vrouw geprobeerd hebben de handtas van de Groesbeekse af te pakken. Hierdoor viel de 84-jarige op de grond en begon te schreeuwen. De onbekende vrouw fietste hierop weg in de richting van de bussluis. De politie is een onderzoek gestart en heeft in de omgeving uitgekeken naar de onbekende vrouw, maar haar niet aangetroffen. Het zou gaan om een vrouw van ongeveer 18 jaar oud, 1.70 meter lang met een wit jurkje aan. De 84-jarige is voor controle naar het ziekenhuis gegaan.

De politie vraagt getuigen die vrijdagavond 16 augustus omstreeks 22:30 uur iets gehoord of gezien hebben rondom de Stationsweg contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Bron: Politie Gelderland-Zuid
Meer politienieuws, informatie, diefstal.. Politienieuws regio Nijmegen
Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen