Pepernotencircus in de Lindenberg, 1-2 dec

De Lindenberg presenteert: het Pepernotencircus 2018!

De Lindenberg  presenteert: het Pepernotencircus 2018!

Zaterdag 1 en zondag 2 december staat de Lindenberg weer volledig in het teken van sinterklaas met een nieuwe editie van het Pepernotencircus. ‘Hocus Pocus’ is een magisch sinterklaasavontuur, met muziek-, circus- en danscapriolen van de pietjes van de Lindenberg. Naast voorstellingen om 12 en 14 uur zijn er op zaterdag en zondag gratis toegankelijke sinterklaasactiviteiten tussen de voorstellingen in.

Jeugdtheaterschool, Muziekschool en Danscentrum
In het Pepernotencircus staan cursisten van de Lindenberg op het podium samen met professionele acteurs. Leerlingen van de Jeugdtheaterschool laten hun beste circus- en theaterkunsten zien, en worden daarin bijgestaan door cursisten van de Muziekschool, de Pop & Rockschool en het Danscentrum. De pietenband zorgt voor muzikale begeleiding en een gastoptreden op eenwielers van het Juliana Bicycle Team maakt het Pepernotencircus compleet.

Hocus Pocus
In ‘Hocus Pocus’ mogen Hoofdpiet, Linkerhand en Rechterhand (Sinterklaas trouwste pieten) jury zijn bij de Magic Talentenshow. De winnaar van die show mag goochelaar Hans Klok ontmoeten! Kandidaat Magic Max zou er wel eens met die prijs vandoor kunnen gaan. Maar, het wordt wel heel spannend als Magic Max Sinterklaas gebruikt om zijn grote verdwijntruc op te oefenen… waar is de Sint gebleven?

Zelf de piet uithangen
Tussen de voorstellingen in kan je tussen 13 en 14 uur en tussen 15 en 16 uur zelf de piet uithangen bij de Lindenberg met allerlei sinterklaasactiviteiten.  En als je het durft, kan je Sinterklaas zelf een handje komen geven of met hem op de foto.

Kaarten voor de voorstellingen kosten €7,50 voor volwassenen en €5,- voor kinderen (4+) en zijn te koop via www.delindenberg.com of telefonisch op werkdagen tussen 9 en 17 uur via 024-3273737. De andere sinterklaasactiviteiten  op 1 en 2 december zijn gratis te bezoeken.

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen