PEER PLEK, een creatieve werkplek in de Lindenberg

Nijmegen, 29 januari 2013

Peer Plek, een creatieve werkplek voor freelancers midden in Nijmegen

Er zijn 15 mensen nodig die interesse hebben

Peer Producties wil de Peer Plek beginnen, een creatieve plek waar freelancers uit met name de creatieve industrie een betaalbare werkplek kunnen huren in de Lindenberg, tegenover het Valkhofpark in het centrum van Nijmegen.

Peer ontwikkelt veel projecten, maar ook producten en diensten, waar veelal met freelancers gewerkt wordt. Ze willen meer projecten gaan ontwikkelen en zijn er van overtuigd dat ze dat beter kunnen, wanneer ze in een aansprekende omgeving werken waar veel en diverse kennis aanwezig is en waar gelijkgestemden samenkomen en –werken.

Die mogelijkheid is er nu, aangezien sinds 1 januari de ruimtes naast het Peer kantoor leeg zijn en vooralsnog zijn ze niet verhuurd aan derden. Peer gaat er vanuit dat zowel zij als de freelancer van een gezamenlijke huisvesting profiteert, in de vorm van meer kans op gezamenlijke opdrachten en succesvolle uitvoering van projecten.

Om de Peer Plek te realiseren zijn er ongeveer 15 mensen nodig die interesse hebben, dat is stap 1. Zodra 15 mensen zich hebben aangemeld die in principe interesse hebben dan volgt stap 2. Gezamenlijk gaat er naar de ruimtes gekeken worden en bekeken wat ieders individuele wensen zijn en of die niet botsen en of die mogelijk zijn. Wanneer die stap genomen is en er zijn nog voldoende mensen over die zich in ieder geval voor 6 maanden willen binden aan de locatie, dan wordt de Peer Plek werkelijkheid. Er is een eerste profiel gemaakt van potentiële huurders, de plek en ook van wat de kosten ongeveer gaan zijn. Wie interesse heeft kan contact opnemen met info@peerproducties.nl .

Uitgebreide informatie over de Peer Plek is hier te vinden : http://peerproducties.nl/wp-content/uploads/2013/01/peer-plek.pdf

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen