Afscheidswedstrijd Patrick Pothuizen, 1 aug

Afscheidswedstrijd Patrick Pothuizen op N.E.C. Open Dag
Zondag 1 augustus 2010

Zondag 1 augustus, tijdens de N.E.C. Open Dag, zal N.E.C. icoon Patrick Pothuizen zijn afscheidswedstrijd spelen. Hij speelt met ‘Team Potje’ gevuld met vrienden en oude bekenden uit de voetballerij. Zijn wedstrijd begint om 13.30 uur in het Goffertstadion waar hij met zijn team aantreedt tegen Oud N.E.C. Aan het einde van het afgelopen seizoen kwam een einde aan de profcarrière van Pothuizen na onder meer 12 seizoenen N.E.C.

Team Potje bestaat onder andere uit Bas Roorda, Dennis Gentenaar, Mark Verhoeven, Marcel Koning, Cees van der Linden, Bjørn van der Doelen, Tommy van de Leegte, Arjan Ebbinge, Hennie de Romijn, Bart Latuheru, Jeroen Heubach, Anton Jansen en Jack de Gier. ‘Team Potje’ staat onder de bezielende leiding van gelegenheidstrainer Peter Wisgerhof.

Voorafgaand aan deze bijzondere wedstrijd is Stadion De Goffert al vanaf 12:00 uur geopend voor jong & oud en kunnen bezoekers deelnemen aan de gratis rondleiding, genieten van muziek en vermaak op het Supportersplein onder de Gofferttribune, is het Crocs N.E.C. Juniorsplein ingericht voor de jongste fans en zijn er tal van kraampjes waar onder andere selectiekleding uit voorgaande seizoenen tegen bodemprijzen van de hand zal gaan. Na afloop van de wedstrijd Team Potje – Oud N.E.C. (aanvang 13:30 uur) staat de officiële presentatie van de N.E.C. selectie 2010-2011 op het programma. Dit gebeurt rond de klok van 14:30 uur. Als afsluiting heeft iedereen de gelegenheid om die felbegeerde handtekening te bemachtigen op een of meer van de vele gratis fotokaarten van selectiespelers en -trainers.
 
Bron N.E.C. Nijmegen

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen