Sluiting parkeergarage Molenpoort, 18 aug

Nijmegen, 14 augustus 2012

Sluiting Molenpoortdak voor winterbestendige oprit

Van 18 augustus t/m 2 september 2012

Het parkeerdak van winkelcentrum Molenpoort gaat twee weken dicht vanwege werkzaamheden, van zaterdag 18 augustus 17.00 uur tot en met zondag 2 september. Er wordt verwarming in de hellingbaan aangebracht, zodat het parkeerdak ook bij sneeuw en vorst goed toegankelijk is. In de sluitingsperiode is er een parkeeractie. Wie iets koopt in winkelcentrum Molenpoort krijgt 1 euro korting in een van de andere parkeergarages in het centrum van Nijmegen.

Op zaterdag 18 augustus wordt het parkeerdak om 17.00 uur afgesloten. De werkzaamheden starten op maandag 20 augustus en duren ongeveer twee weken. De hellingbaan naar het parkeerdak wordt voorzien van verwarming en een nieuw wegdek, zodat het parkeerdak bij sneeuw en vorst ook gebruikt kan worden. Ook wordt de in- en uitrit boven aan de helling aangepast. Naar verwachting gaat het vernieuwde parkeerdak op maandag 3 september weer open. Bij zeer slecht weer kan de planning enige dagen uitlopen.

Omdat klanten tijdens de afsluiting niet bij het winkelcentrum kunnen parkeren, wil de gemeente hen tegemoet komen. Wie in de sluitingsperiode iets koopt in een van de winkels van de Molenpoort, krijgt een kortingskaart ter waarde van 1 euro voor de parkeergarages Keizer Karel, Eiermarkt, Mariënburg en Kelfkensbos. Uit gegevens van de gemeente blijkt dat er gemiddeld 1,5 uur geparkeerd wordt op het Molenpoortdak, wat ongeveer € 2.50 kost. Met de kortingskaart wordt zo ruim eenderde van de gemiddelde parkeertijdkosten vergoed.

Bron Gemeente Nijmegen   –   Win euro 150,- met je Molenpoort Passage boodschappentas!

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen