Overval in Lankforst – Politie zoekt getuigen

Politie zoekt getuigen van overval in Lankforst

Nijmegen, 31-05-2007 • Woensdagavond 30 mei heeft een gewapende overval plaatsgevonden op een woning aan de 11e straat in Lankforst. Rond 21.45 uur werd daar aangebeld. De bewoner deed open waarna drie mannen de woning binnendrongen.

De twee bewoners, een 47-jarige vrouw en een 48-jarige man, werden met een wapen bedreigd. Vervolgens werden ze gedwongen om sieraden en geld af te staan. Daarna verlieten de daders de woning.

Signalement
Van de drie daders is het volgende signalement bekend. De daders hadden allen een donkere huidskleur. Zij werden geschat tussen de 25 en 35 jaar oud. Een van de daders had een lichtblauw shirt aan. Een andere dader was gekleed in een donkere jas (zwart of donkergrijs) met een capuchon.

Onderzoek
De politie is direct begonnen met een onderzoek en heeft in de woning onderzoek gedaan en buurtonderzoek verricht.

Uw tip
De politie zoekt getuigen van de overval. Heeft u woensdagavond, rond de tijdstip van het overval iets bijzonders gezien dat met deze overval in verband kan worden gebracht, herkent u de signalementen of heeft u anderszins informatie die tot de oplossing van deze overval kan leiden, belt u dan met de politie in Nijmegen op telefoonnummer 0900-8844. Getuigen die anoniem informatie willen geven kunnen bellen met ‘Meld Misdaad Anoniem’ op telefoonnummer 0800- 7000.

Bron: Politie Gelderland-Zuid
Meer politienieuws, informatie, diefstal.. Politienieuws regio Nijmegen
Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen