Overval op cafetaria – Overasselt

Aanhoudingen voor overval cafetaria
 
Overasselt, 19-01-2012
 • Woensdagavond werd een overval gepleegd op een cafetaria aan de Hoogstraat in Overasselt. Later die avond werd hier een 25-jarige man uit Mook en een 20-jarige man uit Ewijk voor aangehouden.

De eigenaar van de cafetaria vertelde dat hij in het magazijn stond en zag dat er een man binnen kwam. Hij zag dat de man een wapen bij zich droeg. De man bedreigde de eigenaar en ging er met een geldbedrag en sigaretten vandoor. De eigenaar zag de man aan de passagierszijde van een auto instappen. De auto reed vervolgens weg richting Nederasselt. De eigenaar gaf een signalement op van de overvaller en de auto.

De melding van de overval werd ook aan agenten van Politie Brabant-Noord doorgegeven. Zij zagen op de A73 een auto rijden die voldeed aan het signalement. Ze gaven de auto een stopteken op de Beersebaan in Cuijk. Eén van de inzittenden voldeed aan het signalement die de eigenaar van de cafetaria eerder had opgegeven. Toen de agenten zeiden dat ze aangehouden waren, liet een van de twee mannen een wapen zien. Deze werd direct door een agent afgepakt. De twee mannen werden aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De auto is in beslag genomen.

Bron: Politie Gelderland-Zuid
Meer politienieuws, informatie, diefstal.. Politienieuws regio Nijmegen
Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen