Ouders gezocht! – Gratis naar een kinderconcert?

HGO-Gelders-Orkest-210-100

Arnhem, 25 november 2013

Ouders gezocht!

Meepraten over de muzikale opvoeding van uw kind en gratis met uw hele gezin naar een kinderconcert?

Het Gelders Orkest is bezig met een onderzoek naar de muzikale opvoeding van kinderen in de leeftijd van zeven tot twaalf jaar oud. Voor dit onderzoek zijn wij op zoek naar ouders die hierover mee willen praten in een interactieve sessie op 11 december a.s. in Arnhem. Het wordt een brede discussie over diverse onderwerpen die voor u in de toekomst ook waardevol kan zijn.

Vragen die aan de orde komen zijn onder andere:
– Wat zijn uw grootste interessegebieden
– Hoe gaat u om met vrije tijd en uw kinderen
– Wat wilt u uw kinderen graag meegeven
– Wat wilt u uw kinderen meegeven en laten ervaren als het om muziek gaat

Het Gelders Orkest gebruikt de uitkomst van deze gegevens om wensen en behoeften van ouders en hun kinderen in kaart te brengen.

Wij zijn op zoek naar ouders die de afgelopen zeven jaar geen klassiek concert hebben bijgewoond met hun kinderen. Om deel te nemen aan de sessie hoeft u geen kennis te hebben van klassieke muziek. De sessie zal ongeveer twee uur duren en vindt plaats in de middag. Als dank voor uw deelname krijgt u van ons concertkaarten voor uw hele gezin voor het kinderconcert Concert voor Rafiq op zondag 26 januari 2014.

Lijkt het u leuk en interessant om aan ons onderzoek mee te werken? Stuurt u dan een e-mail naar marketing@hetgeldersorkest.nl

Meer informatie: www.hetgeldersorkest.nl

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen