Oproep voor herdertjes en engeltjes

Doe mee aan de kinderkerststal - foto Ed van Alem

Heilig Landstichting, december 2017

Doe mee aan de kinderkerststal van Feest van Licht

Heb jij altijd al eens mee willen doen als koning, engel of herder aan een levende kerststal? En ben je niet groter dan (ongeveer) 1.40 meter? Dan is dit je kans! Feest van Licht, het grote kerstevenement van Museumpark Heilig Land Stichting Orientalis, opent zaterdag 16 december om 14.00 uur feestelijk zijn deuren met – onder meer – een levende kerststal met alleen kinderen.

En daarvoor hebben we jou hulp nodig. De ‘rollen’ van Jozef en Maria zijn al vergeven, maar in de stal is nog volop ruimte voor koningen, herders en engelen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Jij en je begeleider hebben daarna gratis toegang tot Feest van Licht.

Op Feest van Licht van Licht hoef je je trouwens geen moment te vervelen. Er is voor de kinderen een miniatuurkermis, je kunt lekker knutselen in het kinderatelier, dieren knuffelen in Bethlehem en Romeins schilderen in het Griekse Huis.
Wil je meedoen aan de kinderkerststal en heb je zelf kleding om hieraan mee te doen? Geef dan je naam, leeftijd en wie je zou willen zijn: koning, engel, herder, schaap of een ezel.
Mail vóór 16 december 2017 naar: educatie@museumparkorientalis.nl

Meer informatie over het Feest van Licht: www.feestvanlicht.nl

Museumpark Orientalis
Profetenlaan 2
6564 BL Heilig Landstichting

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen