Open dag de Lindenberg, 11 juni

Nijmegen, 22-05-2017

Open Dag de Lindenberg – zondag 11 juni 2017

Lindenberg Open Dag in alle hoeken en gaten

Met het nieuwe cursusseizoen voor de deur vond de Lindenberg het wel weer eens tijd om de deuren open te zetten: zondag 11 juni 2017 tussen 13 en 17 uur is de jaarlijkse Open Dag! Met optredens van cursisten in allerlei disciplines in en om het gebouw, open lessen en workshops om voor te proeven van het cursusaanbod en docenten in groten getale  aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

Optredens in alle hoeken en gaten
Dit jaar doet de Lindenberg het eens helemaal anders: alle hoeken en gaten van het gebouw worden benut. Binnen én buiten! Zo zullen er dit jaar optredens zijn op de trappen richting de Waalkade, op het balkon van onze Valkhofzaal en op het loading dock bij de fietsenstallingen. Daarnaast zorgen allerlei losse straatacts ervoor dat je ogen tekort komt.

Drie podia
Drie ‘echte’ podia vult de Lindenberg dit jaar met optredens in allerlei disciplines. Op het zogenaamde Burchtstraatpodium, middenin de Burchtstaat en daarmee onderdeel van muziekfestival Nijmegen Klinkt dat ook zondag 11 juni plaatsvindt, laten de Muziekschool en het Danscentrum zich horen en zien. Het podium van de Pop- en Rockschool staat dit jaar op het binnenplein van de Lindenberg. Nieuw dit jaar is het Klein Muziekpodium aan de achterkant van het gebouw (bij het Holland Casino), waar je ontspannen luistert naar kleine liedjes van grootse muzikanten.

En meer
Een camper waarin de Schrijfplaats zich presenteert, een beeldende openlucht-werkplaats, een circuspiste waar je zelf aan de gang kan, meedoen met open lessen en workshops in de lokalen, optredens in de zalen, eten en drinken in café No23… Of je nu komt voorproeven van het cursusaanbod of alleen bezoeker bent, je hoeft je niet te vervelen!

Cursusaanbod 17/18
Op de Open Dag presenteert de Lindenberg het cursusaanbod van het seizoen 17/18. Er zijn de hele middag docenten en medewerkers van de Lindenberg aanwezig om vragen te beantwoorden. Het programma van de Open Dag is gratis te bezoeken. Kijk voor meer informatie en het volledige programma op www.delindenberg.com.

Meer informatie op www.delindenberg.comAgenda Nijmegen

Cursussen NijmegenWorkshops Nijmegen

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen