Aanrijding bus en snorfiets

Nijmegen, Nieuwaal, 12-03-2009 • Donderdagochtend vonden er in Nijmegen en Nieuwaal twee aanrijdingen met letsel plaats. Twee personen raakten daarbij zodanig gewond dat zij werden overgebracht naar het ziekenhuis.

Nijmegen
Rond 08.00 uur kreeg de politie een melding binnen dat op de Spijkerhofweg in Nijmegen een aanrijding had plaatsgevonden tussen een bus en een snorfiets. Een 64-jarige man uit Millingen aan de Rijn reed over de Spijkerhofweg in Nijmegen, richting het busstation Nijmegen-Dukenburg. Op dat moment reed een 35-jarige vrouw uit Wijchen over het fietspad van de Wijchenseweg en negeerde hierbij een rood verkeerslicht. Hierdoor ontstond tussen beiden een aanrijding. De 35-jarige is met hoofdletsel overgebracht naar het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen. De bestuurder van de bus bleef ongedeerd.

 
Nieuwaal

Rond 07.00 uur reed een 24-jarige fietster uit Zuilichem over de Middelkampseweg in Nieuwaal, komende uit de richting Zuilichem. Zij maakte daarbij geen gebruik van het verplichte fietspad. Op het kruispunt met de Hogeweg sloeg zij linksaf. Zij liet hierbij de, over dezelfde weg tegemoetkomende, 29-jarige autobestuurder niet voorgaan. Hierdoor ontstond tussen beiden een aanrijding. De 24-jarige is met nekklachten overgebracht naar het Groot Ziekengasthuis in Den Bosch. De bestuurder van de auto raakte niet gewond.

Bron: Politie Gelderland-Zuid
Meer politienieuws, informatie, diefstal.. Politienieuws regio Nijmegen
Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen