Motorrijder overlijdt na ongeval – Leuth

Leuth, 31-08-2010 • Maandagavond rond 18.30 uur is een 57-jarige motorrijder uit Millingen aan de Rijn om het leven gekomen bij een verkeersongeluk op de Botsestraat.

De motorrijder kwam uit de richting van Nijmegen en reed in de richting van Millingen aan de Rijn. Door onbekende oorzaak is de man gaan slingeren waardoor hij op de linkerrijbaan terechtkwam. Daarbij botste hij frontaal tegen aan auto aan en vervolgens tegen een bedrijfsbusje dat daar achter reed. Gezien de ernst van het ongeval kwamen een motorambulance, ambulance en traumaheli naar de plaats van het ongeval. Het slachtoffer overleed ter plaatse.

 

De bestuurster van de personenauto raakte lichtgewond. Zij is ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel. De bestuurder van het bedrijfsbusje, van 41 jaar en woonachtig in Schaijk, raakte niet gewond. Beide voertuigen raakten zo ernstig beschadigd dat ze moesten worden afgesleept. De afdeling Verkeersongevallenanalyse heeft ter plaatse onderzoek verricht. Als gevolg van het ongeval is de weg enkele uren afgesloten geweest. Iets na 21.30 uur kon de Botsestraat weer worden vrijgegeven.

Bron: Politie Gelderland-Zuid
Meer politienieuws, informatie, diefstal.. Politienieuws regio Nijmegen
Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen