Nijmegenaar aangehouden ivm inbraak – Altforst

Altforst, De politie heeft dinsdagavond een 53-jarige man uit Nijmegen aangehouden. Hij wordt verdacht van inbraak in een kantine van VV AAC in Altforst aan de Heppertsestraat.

Nadat het inbraakalarm was gegaan was de beheerder ter plaatse gegaan. Op dat moment kwam er net een onbekende man uit de kantine lopen. De man had een glas bier in de hand en de andere hand was bebloed. De beheerder vroeg hem wat hij daar deed, waarop de man zij dat er binnen iemand zou zijn die er veel erger aan toe was. Hierop liep de verdachte man weg en de beheerder liet via zijn vrouw 112 bellen.

Agenten die bij de opgegeven locatie aankwamen troffen een openstaande deur aan. Ook werden er verse bloedsporen aangetroffen en braaksporen. Ook bleek een raam vernield te zijn en werd er een nog een breekijzer aangetroffen. Verder was er niemand.

Even later meldde zich de beheerder bij hen. Andere agenten die in de omgeving uitkeken naar de dader(s) troffen op de Heppertseweg een man op een fiets aan die gewond was aan zijn hand. Hij voldeed aan het signalement. De verdachte werd aangehouden. Het onderzoek wordt voortgezet.

Getuigen
Onderzoek heeft uitgewezen dat de dader mogelijk nog even gesproken heeft met een man die zijn hond aan het uitlaten was. De politie zou graag deze man willen spreken. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Bron: Politie Gelderland-Zuid
Meer politienieuws, informatie, diefstal.. Politienieuws regio Nijmegen
Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen