Nieuwe Volkswagen Up voor € 5,-


Kick-off loterij bij autobedrijf Hegeman – v.l.n.r. Barend de Gooyert (Salsa- & Sambafestival), salsadanseressen van dansschool Amanné, wethouder Tankir, op de achtergrond Ottie Doorstam (dansschool Amanné) en leden van sambaband Outra Vez!, – foto Greetje Roelofs
  
Helaas zijn er te weinig loten verkocht voor de Salsa- & Sambaloterij.
Alle mensen die een lot hebben gekocht kunnen op vertoon van het lot hun inleg terug krijgen bij Amanné en ook tijdens het festival op de Waalkade
. 

Loterij Salsa- & Sambafestival gestart! Haal nu je loten!

Op woensdag 16 mei ontving wethouder Tankir het eerste lot voor de loterij van het Salsa- & Sambafestival Nijmegen. Ook onthulde Tankir de mooie hoofdprijs van de loterij; een gloednieuwe Volkswagen ‘Up’! Wil je ook kans maken op deze en andere, mooie prijzen? En wil je tegelijkertijd het Salsa- & Sambafestival Nijmegen steunen? Haal dan nu je loten bij dansschool Amanné!
 
Ook dit jaar vindt tijdens het eerste weekend van september weer het jaarlijkse Salsa- & Sambafestival plaats in Nijmegen. Een heel weekend vol met tropische muziek, ritmische klanken en een gezellig sfeer. En natuurlijk een multiculturele optocht dwars door de stad met lekkere muziek en prachtige danseressen.

Loterij
Om dit alles ook dit jaar weer te kunnen laten plaatsvinden, organiseert het Salsa- & Sambafestival Nijmegen een loterij. Voor slecht € 5 koop je een lot, steun je het festival en maak je ook nog eens kans op prachtige prijzen. En win je de hoofdprijs, dan mag je een gloednieuwe Volkswagen ‘Up’ uitzoeken in een kleur die jij mooi vindt! Maak ook kans en koop je loten nu bij dansschool Amanné. De trekking van de loterij vindt plaats tijdens het festival op 1 en 2 september in het centrum van Nijmegen.
 
 

Volkswagen Up bij autobedrijf Hegeman in Nijmegen
 
Nijmegen, mei 2012

Nieuwe auto voor € 5 met een tropisch gevoel?

Dat kan je zomaar overkomen! Het Salsa- & Sambafestival Nijmegen verloot namelijk een gloednieuwe Volkswagen ‘Up’ aan de deelnemers van haar loterij. Je maakt ook kans op andere mooie prijzen; zoals een luxe gasbarbecue om in de zomer lekker buiten te kunnen eten. Of een workshop bonbons maken! Haal dus nu een lot!
 
Ook dit jaar vindt tijdens het eerste weekend van september weer het jaarlijkse Salsa- & Sambafestival plaats in Nijmegen. Een heel weekend vol met tropische muziek, ritmische klanken en een gezellig sfeer. En natuurlijk een multiculturele optocht dwars door de stad met lekkere muziek en prachtige danseressen.

Loterij
Om dit alles ook dit jaar weer te kunnen laten plaatsvinden organiseert het Salsa- & Sambafestival Nijmegen een loterij. Voor slecht € 5 koop je een lot, steun je het festival en maak je ook nog eens kans op prachtige prijzen. Wethouder Tankir neemt op woensdag 16 mei het eerste lot in ontvangst. Maar, wil jij hem vast voor zijn? Ga dan nu al naar dansschool Amanné en scoor je eerste loten. De trekking van de loterij vindt plaats tijdens het festival in september.

Meer informatie
Meer informatie en het voorlopige programma vind je op de website www.salsasambafestivalnijmegen.nl.
Je kunt ons ook volgen via Facebook; facebook.com/salsasambafestivalnijmegen
en Twitter; twitter.com/SalsaSambaNmgn .

Autobedrijven Nijmegen

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen