NEC OPEN DAG – zondag 5 aug 2012


Foto Broer van den Boom  

NEC Open Dag
Zondag 5 augustus 2012

Info en programma N.E.C. Open Dag zondag 5 augustus
Supportersvereniging N.E.C. en XMS hoofdsponsor N.E.C. Open Dag ‘at the park’.

Op de N.E.C. Open Dag ‘at the park’ op zondag 5 augustus (12:30 – 18:00 uur) staan o.a. de volgende activiteiten op het programma:

Podiumprogramma
Het podiumprogramma bestaat o.a. uit:
– Eigen DJ met muziek
– Oud-spelers Pothuizen, Koning en Van Rijswijk
– Freestyleshow
– N.E.C. on HOLIDAY
– N.E.C. voetgolf

Supportersplein
Hoofdsponsor Supportersvereniging N.E.C. is ook dit jaar weer prominent aanwezig op het supportersplein met diverse stands. Hier kun je lid worden van de Supportersvereniging, worden fanartikelen verkocht en zijn gratis de kaartjes met het wedstrijdprogramma af te halen. Ook andere supportersgroeperingen zijn vertegenwoordigd op dit plein.

Hoofdsponsor XMS
Scoor het competitieprogramma bij XMS met daarop je eigen foto bij de XMS stand!
Bij XMS kun je jouw competitieprogramma helemaal eigen maken met een eigen foto die ter plekke wordt gemaakt. Deze foto wordt op het competitieprogramma gedrukt. Je hebt dus een uniek competitieprogramma met JOUW foto erop!

Voorstellen spelers
De selectie van N.E.C. zal voor de wedstrijd om 14:15 uur in het stadion aan het publiek worden voorgesteld.

N.E.C. – Blackburn Rovers   Wedstrijd afgelast.!
Om 14:30 uur speelt N.E.C. in het stadion de wedstrijd tegen Blackburn Rovers. Kaarten kosten slechts 5 euro en een clubcard is niet nodig. Verkoop via de Online Ticketshop (Print@Home) bij de stadionreceptie en op de Open Dag aan de kassa’s. Wij adviseren de kaartjes online te bestellen om lange wachtrijen op de Open Dag te voorkomen!

Peter en Ans Schaap spelverhuur maakt uw activiteit absoluut tot een groot succes! Professioneel en met een hoog gehalte spelvreugde. Met het zeer uitgebreide aanbod in spelen en onze jaren lange ervaring in het verzorgen van evenementen. Ook dit jaar zijn ze weer aanwezig op de Open Dag. Denk hierbij aan een luchtkussen, N.E.C. op de stropdas en andere leuke spellen en activiteiten. Het blijft altijd weer een verrassing wat ze meebrengen….

Arntz van der Ven
Met het plaatsen van marktkramen, podia, tenten en het begeleiden van grote publieksevenementen is het bedrijf actief in de regio Nijmegen en in de rest van Nederland. Ze zetten marktkramen op bij weekmarkten in o.a. Zetten, Elst en Millingen aan de Rijn. Ook draagt Artnz & van der Ven een steentje bij aan bijvoorbeeld de Vierdaagsefeesten, Kleurrijk Hatert, Hobma modelbouwdagen, de paardenmarkt en de Vierdaagse in Elst. Daarnaast hebben ze een partnership met N.E.C. Voor de Open Dag heeft Arntz van der Ven de faciliteiten gesponsord. Mede dankzij hen kan de Open Dag op deze wijze worden georganiseerd.

Horeca
Er staan diverse muntautomaten in het park. Consumpties dienen met dezelfde munten betaald te worden als in het stadion.

Bron N.E.C. Nijmegen.
www.nec-nijmegen.nl

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen