ModaLena completeert modehoek Ziekerstraat

Nijmegen, 20 mei 2016

ModaLena completeert modehoek Nijmeegse Ziekerstraat

‘Genoeg loop in de straat, maar binnen gebeurt het’

“Buiten is er loop genoeg”, stelt Lena Gopal vast, “maar binnen gebeurt het. Ik weet zeker dat mijn doelgroep, modebewuste dames van 35-plus, dat ook snel in de gaten krijgt.”

Ze houdt vast aan het vertrouwde retailconcept – een smaakvol ingerichte winkel waar met stijl en élégance op persoonlijke wijze een mooie collectie damesmode wordt aangeboden en geadviseerd – en ziet dat het werkt. Zeker nu onderneemster Lena Gopal sinds een goede maand met haar modezaak ModaLena haar intrek heeft genomen in een prachtig gerestaureerd pand op de oostelijke hoek van de Ziekerstraat en Tweede Walstraat in het centrum van Nijmegen.

Recessie, toch groei
De geboren Maleisische begon haar zaak in 2012, toen de economische recessie onmogelijk geachte diepten bereikte. “Begonnen met gedragen kleding en een klein assortiment nieuw, heb ik jaar na jaar onder mentorschap van mijn zakelijke buurvrouw Patrizia Bos (schoonheidsinstituut, red) mijn zaak tot groei gebracht. Ondanks het feit dat ik op de bovenverdieping in de Passage Molenpoort zat, niet de meest tot de verbeelding sprekende locatie voor een modezaak.”

Hoe het ook zij, assortiment en collecties van ModaLena, in combinatie met de zeer persoonlijke benadering van de geachte clientèle, brachten groei en bloei. “Toen ik de kans mijn zaak te vestigen in dit pand, stond mijn besluit al snel vast”, vertelt Lena Gopal. Spaarpotten werden omgekeerd, risico’s beredeneerd en kansen berekend. Dat leidde uiteindelijk tot een flinke investering in het opknappen van het pand, waar voorheen een uitzendbureau in gevestigd was.

Naam en faam
Aanvankelijk ontzag veranderde in terechte trots, toen Lena Gopal constateerde dat haar winkel en collectie niet onder doen voor al langer in dat deel van de Ziekerstraat gevestigde trendy modezaken van naam en faam, zoals Hoogenboom Women, By Benedicte, Kameleon of Coef. “In de loop der jaren heb ik natuurlijk een vaste klantenkring opgebouwd, bij wie ik de loyaliteit voor ModaLena zo hoog inschat dat ik verwacht deze mensen in mijn nieuwe zaak te mogen blijven ontvangen. Zij zijn tevreden en komen regelmatig terug.”

ModaLena biedt prachtige collecties van voornamelijk Italiaanse, maar ook Spaanse en Duitse modehuizen als Maria Bellentani, Transfer, Apanage, Viccio Barcelona. Ook heeft ModaLena de volledige collectie van het Nederlandse broekenmerk Para Mi in het assortiment. Iedere klant van ModaLena kan rekenen op eerlijk, deskundig en vooral persoonlijk mode-advies van Lena en haar vaste medewerkster Annemie.

ModaLena heeft geen webshop, maar biedt via haar website www.modalena.nl wel een kijkje achter de schermen. Ook op facebook is ModaLena actief: facebook.com/modalena.nijmegen.

Modewinkels NijmegenDamesmode NijmegenZiekerstraat

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen