Meisje meegenomen en bedreigd

Politie zoekt getuigen

Nijmegen, 01-11-2014 – De politie is op zoek naar twee mannen die vrijdagavond 31 oktober rond 20.45 uur een 17-jarig meisje op de Nieuwstadsweg in een busje trokken en haar wilden beroven. Het meisje raakte daarbij niet gewond.

Het slachtoffer stapte die avond rond 20.45 uur uit de bus bij bushalte Wellenkamp/Hoefkamp aan de Nieuwstadsweg. Toen zij richting de wijk de Gildekamp liep, werd ze aangesproken door twee mannen in een busje. Vervolgens werd ze het busje ingetrokken en werd om waardevolle spullen gevraagd. Op de West Kanaaldijk (ter hoogte van de wijk Weezenhof) stopten de mannen en werd ze uit het busje gezet. Ze belde bij een woning aan voor hulp waarna de politie werd gewaarschuwd.

Politie zoekt getuigen
De politie heeft deze zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Het zou gaan om een zwart busje. De beide mannen waren blank en spraken accentloos Nederlands. De bestuurder was eind 20 en had een dik postuur. De bijrijder was circa 1.80 lang en rond de 20 jaar. Hebt u iets gezien of gehoord dat met dit incident te maken kan hebben, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0900-7000.

Bron: Politie Gelderland-Zuid
Meer politienieuws, informatie, diefstal.. Politienieuws regio Nijmegen
Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen