Matrixx Populairste Club van Nederland


Matrixx populairste club
 
Nijmegen, 3 november 2010

Matrixx verkozen tot Populairste Club van Nederland

Op dinsdag 2 november 2010 zijn voor de zevende keer de felbegeerde Nightlife Awards uitgereikt in Matrixx in Nijmegen. De Nightlife Awards worden jaarlijks uitgereikt door Horeca Nederland aan de populairste clubs en danscafés van Nederland.

In de categorie megaclubs is Matrixx verkozen tot populairste club van Nederland 2010.
Matrixx sleepte al eerder prijzen in de wacht tijdens diverse Nightlife Award shows. In 2005 en 2006 werd de club uit Nijmegen ook al uitgeroepen tot populairste club van Nederland.

De jury was zeer lovend over de landelijk bekende dancetempel:

“Matrixx onderscheidt zich met een brede, zeer gevarieerde en ijzersterke programmering. Een gezonde mix van eigen concepten afgewisseld met enkele landelijke bekende feesten. Het bedrijf spreekt dan ook tot de verbeelding bij diverse doelgroepen. De directie beschouwt iedere avond als een speciaal evenement en heeft zijn professionele organisatie daar volledig op afgestemd. Bovendien is Matrixx de eerste (mega) club buiten de randstad die nationale bekendheid geniet. Daarmee is het bedrijf van groot belang voor de totale branche. Matrixx bewijst daarmee dat ook de ‘provinciale’ clubs in de top kunnen meedraaien en daarmee hebben ze menig clubeigenaar, vooral ook buiten de Randstad, geïnspireerd en vooral ook gemotiveerd om kwaliteit en creativiteit in te zetten bij het ondernemen in deze sector. Ook was de Matrixx trendsetter om als vaste locatie elders in de regio succesvolle outdoor concepten te realiseren. Dat is niet alleen goed voor de omzet, maar ook een belangrijke marketingwaarde”

Matrixx heeft deze prijs te danken aan het constante en brede programma dat zij biedt en aan de grondige verbouwing in de zomer van 2009. Duizenden jongeren bezoeken weer wekelijks de hypermoderne danstempel, waar altijd veel aandacht wordt besteed aan show en aankleding. Hierdoor heeft het grote publiek massaal op Matrixx gestemd.
 
Bron The Matrixx – Rubriek Discotheken

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen