De Mary Kids Club: een vrolijke kinderclub

Nijmegen, 6 september 2012

De Mary Kids Club: een vrolijke kinderclub in Nijmegen-Oost

Elke derde vrijdag van de maand
 
Of kinderen het leuk vinden om met een katapult op reuze grote poppen te schieten? Of kinderen het leuk vinden om kaarsen te versieren? Of kinderen het leuk vinden om naar verhalen te luisteren? Nou en of!

Elke derde vrijdag van de maand worden deze activiteiten georganiseerd in de Maria Geboorte Parochie te Nijmegen aan de Berg en Dalseweg nr. 40. De kinderen komen samen om te luisteren naar verhalen uit het oude testament, maar tegelijkertijd worden deze verhalen op een hele speelse en creatieve wijze begrijpelijk gemaakt voor de kinderen. Het plezier van het kind staat daarbij voorop.

Ook dit schooljaar gaat weer een nieuwe cursus van start. De cursus is een vervolg op de 1e Heilige Communie en is bedoeld voor kinderen van 8 – 12 jaar.

We starten met 2 groepen: één nieuwe groep voor kinderen van 8-9 jaar die samen naar het Oude Testament gaan kijken; en één groep voor kinderen van ca. 10-12 jaar die het over bidden gaan hebben. Want bidden is niet zomaar gegeven. Allerlei verschillende vormen van gebed zullen besproken worden. Het samen knutselen, timmeren, lachen en spelen, komt ook bij deze serieuze thema’s ruimschoots aan bod. Altijd worden nl. de thema’s voor de avond op een creatieve en speelse wijze uitgewerkt.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden? Of wilt u als ouder graag iets meer weten, wees van harte welkom om een keer te komen kijken. De eerste keer zal zijn op vrijdag 21 september a.s. om 18.45 uur aan de Berg en Dalseweg 40 te Nijmegen in de pastorie van de Maria Geboorte Parochie.

Neem van tevoren wel graag even contact op met het team van de Mary Kids Club (Tiele van de Poll, e-mail: marykids@mariageboorte.nl), dan kunnen we voor voldoende knutsel- en spelmateriaal zorgen! 

Graag tot Ziens !!!

Kerken Nijmegen

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen