Mannen aangehouden op bouwterrein – Lent

Lent, 11-11-2011 • Op een bouwterrein aan de Vrouwe Udasingel in Lent hielden agenten vrijdagochtend rond 01.00 uur drie mannen aan terzake inbraak in een bouwkeet.

Tijdens hun surveillance zagen de agenten een personenauto staan die niet afgesloten was en waar gereedschap in lag. Naast de auto was een hek opengeknipt.

Juist toen de politiemensen een speurhond wilden oproepen kwamen vanaf de richting van de A325 drie mannen aanlopen. Deze ontkenden iets gestolen te hebben maar gaven toe dat de personenauto van hun was. De politiemensen namen vervolgens een kijkje op het bouwterrein waar ze een opengebroken bouwkeet aantroffen. Eén van de drie mannen gaf daarop toe de keet opengemaakt te hebben en wees de agenten op de kniptang waarmee hij dat gedaan had. Hierop hielden de agenten het drietal aan. Het betreft een man van 22 en twee mannen van 23 jaar oud, allen uit Nijmegen.

De auto en het gereedschap dat daarin lag zijn inbeslaggenomen. Eén van de verdachten verklaarde al eerder spullen van het bouwterrein gestolen te hebben.

De verdachten worden vandaag verder verhoord. De politie maakt proces-verbaal tegen hen op.

Bron: Politie Gelderland-Zuid
Meer politienieuws, informatie, diefstal.. Politienieuws regio Nijmegen
Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen