Man vlucht dak op – Bergharen/Beuningen

Groesbeek, Beuningen, 10-07-2012 • Dinsdagmiddag werd een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden voor mishandeling en vernieling. De man vluchtte eerder die dag het dak op.

De politie kreeg dinsdagmorgen een melding van een mishandeling aan de Dorpsstraat in Bergharen. Een 33-jarige vrouw zou daar mishandeld en bedreigd zijn door haar ex-vriend, de 24-jarige man. Agenten gingen naar de Dorpsstraat en zagen de vrouw langs de weg zitten. Ze ging mee naar het politiebureau om aangifte te doen. De vrouw en de man hadden al langer problemen in de relationele sfeer.

Het dak op
Agenten wilden de 24-jarige aanhouden voor mishandeling en wisten dat hij naar een woning in Beuningen was vertrokken. Daar aangekomen deed de man de deur niet open. Vervolgens bleek dat de man naar het dak van de woning was geklommen. Hij dreigde er vanaf te springen. Hij schreeuwde en gooide voorwerpen naar beneden.

Aanhouding
De politie zette enkele wegen in de omgeving af en hield publiek op afstand. Het verkeer werd omgeleid en buurtbewoners werd gevraagd om in hun woning te blijven. De politie sprak een lange tijd met de man, waarna hij uiteindelijk door het raam naar binnen klom. Binnen werd de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De politie onderzoekt de zaak.

Bron: Politie Gelderland-Zuid
Meer politienieuws, informatie, diefstal.. Politienieuws regio Nijmegen
Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen