Stem op jouw favoriete Nijmeegse ontwerp

Stem op jouw favoriete Nijmeegse ontwerp

Nijmegen 12-12-2016

Op 17 december om 20:00 is de finale van de Made in Nijmegen Ontwerpwedstrijd, in de Lindenbergzaal. Tijdens de avond presenteren 11 deelnemers, die uit meer dan 60 inzendingen zijn gekozen, hun ontwerp aan publiek en vakjury. Als publiek kun je mede de winnaar bepalen. Dat doe je door vooraf online te stemmen via www.madeinnijmegen.com en/of tijdens de publieksavond zelf in de zaal.

Made in Nijmegen, het platform voor eigentijdse producten van Nijmeegse makelij, organiseert deze wedstrijd om (potentiële) makers te stimuleren hun ideeën te ontwikkelen. Made in Nijmegen wil graag een nieuw kwalitatief stadsproduct aan het label toevoegen waarbij een duidelijk link met Nijmegen bestaat. Een mooi product om zelf te kopen of met trots weg te geven omdat het uit Nijmegen komt. De pitch filmpjes met de ideeën van de deelnemers zijn te zien op de website van Made in Nijmegen.

Tijdens de avond geeft de vakjury bestaande uit Pauline van Dongen (mode- en wearable technology ontwerpster), Edo Nauta (ontwerper en voorzitter van het Nijmeegs Ontwerp Platform), Ben van Hees (wethouder binnenstad, citymarketing en van oudsher textielontwerper), Bas de Vries (architect en initiator van de Smeltkroes, het bedrijfsverzamelpand voor de creatieve industrie) en Iris Havekes (interieurontwerper, blogger en trendwatcher) feedback op de ideeën en kondigt de uiteindelijke winnaar aan.

Tickets voor de publieksavond waar je je favoriet kunt aanmoedigen, zijn te koop via de website van de Lindenberg. De avond wordt gepresenteerd door Angela Verkuijlen, Nachtburgemeester van Nijmegen.

Meer informatie: www.madeinnijmegen.com

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen