Maak speciaal moment van afval buiten zetten

Nijmegen, 6 mei 2020

Uitdaging ‘In pak aan de bak of zak!’

Maak een speciaal moment van afval buiten zetten

We blijven nog steeds veel thuis, maar het afval ophalen gaat door. Net als in Australië, wil Dar hier in de regio Nijmegen ook een speciaal moment van maken. Na het succes van Bin Isolation Outing, maakte zij de Facebookgroep ‘In pak aan de bak of zak’ aan. De groep krijgt steeds meer leden en er zijn al verschillende creatieve foto’s en filmpjes van en door inwoners in deze groep gedeeld. Dar daagt andere inwoners uit Dar-regio om ook mee te doen. Zo maken we samen een feestje van afval buiten zetten.

Meedoen
Inwoners kunnen meedoen door verkleed op een creatieve, leuke, grappige, gekke of mooie manier hun bak of zak buiten te zetten. De foto’s en filmpjes kunnen zij delen in de openbare Facebookgroep: ‘In pak aan de bak of zak!’ met #afvaluitje en door Dar ook te taggen. Foto’s en filmpjes kunnen inwoners ook mailen naar Dar via info@dar.nl.

Meer informatie of vragen?
Voor meer informatie kijken inwoners op www.dar.nl/afvaluitje of in de Facebookgroep ‘In pak aan de bak of zak!’ Voor vragen nemen zij contact op met het klantencontactcentrum van Dar. Bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur via info@dar.nl of 024-3716000.

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen