LTL Straatfeest – Nijmegen-Oost, 9 april

Eerste editie LTL StraatTeamCompetitie in Nijmegen-Oost
Zaterdag 9 april 2011

Eén zwaluw maakt nog geen lente, maar met één goed voorjaarsfeest kom je een heel eind. Outdoor-ondernemer Steve Pasveer en ijssalon-eigenaar Giovanni Ghiani kwamen afgelopen zomer – onder het genot van een espresso – op het idee om een voorjaarsbuurtfeest te organiseren, waarbij sportiviteit, teamgeest en onderlinge kennismaking centraal staan.

De LTL StraatTeamCompetitie vindt plaats op zaterdag 9 april 2011, van 10 tot 18 uur in het parkje ‘Koningshof’ aan de Van ‘t Santstraat (tegenover restaurant Baan Isaan/ voor de poort van het AZC). De competitie bestaat uit een zeskamp met sportieve en creatieve activiteiten waarbij teams het tegen elkaar kunnen opnemen. Het evenement is georganiseerd voor alle buurtbewoners en ondernemers uit Nijmegen-Oost. Voor de kinderen is er een springkussen en een speeltuintje aanwezig, en in het parkje zijn overdag hapjes en drankjes verkrijgbaar, die aan picknicktafels in het lentezonnetje kunnen worden genuttigd.

De zeskamp bestaat uit Levend Tafelvoetbal, Beachvolley, Creatief met Bamboe, Team Games, een klimactiviteit en een geheime verrassingsactiviteit. Teams bestaande uit minimaal 7 en maximaal 9 teamleden – familie, vrienden, buren, collega’s, en kinderen vanaf 8 jaar – kunnen zich inschrijven tot 1 april. Inschrijvingsformulieren zijn te verkrijgen bij cafetaria Family Corner, restaurant Zarzuela, café De Kroon, IJssalon Ghiani, en restaurant Baan Isaan.

Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Nijmegen, uit het budget voor wijkactiviteiten/bewonersinitiatieven.

Inschrijvingsformulieren zijn te verkrijgen bij cafetaria Family Corner, IJssalon Ghiani, café De Kroon, Spaans/Mexicaans restaurant Zarzuela, en Thais restaurant Baan Isaan.

Formulieren kunnen worden ingeleverd bij IJssalon Ghiani, Van ‘t Santstraat 145, t/m 1 april 2011. Er kunnen maximaal 12 teams meedoen, daarbij telt de volgorde van inschrijving.
 
Meer info www.largerthanlife.nl   Rubriek Nijmegen-Oost   

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen