De Lindenberg en dienstverlening aan ZZP-ers

Peer-producties-logo-rood

De Lindenberg breidt dienstverlening ZZP-ers verder uit

Nijmegen 4 september 2013

ZZP‘ers die op zoek zijn naar een boekhouder kunnen vanaf heden voor een scherp tarief ook terecht bij de Lindenberg. De Lindenberg heeft al jaren een gespecialiseerde financiële afdeling, die gewend is met ZZP‘ers te werken en de boekhouding voor de Lindenberg en meerdere culturele organisaties verzorgt.

“In het kader van cultureel ondernemerschap gaat de Lindenberg meer en meer haar expertise vermarkten en is het verzorgen van de boekhouding voor ZZP‘ers een logische stap”, aldus Jos Beers, controller en hoofd financiën van de Lindenberg. De Lindenberg hanteert scherpe maar marktconforme tarieven die interessant zijn voor (startende) ZZP‘ers. Het intakegesprek is gratis en daarna wordt er gekeken hoe omvangrijk de boekhouding is en welk tarief daar tegenover staat.

De Lindenberg werkt binnen haar eigen activiteiten jaarlijks met meer dan 300 ZZP‘ers samen. Naast het verzorgen van de boekhouding voor ZZP‘ers verzorgt Peer Producties, de projectenafdeling van de Lindenberg, tevens werkplekken voor ZZP‘ers. Het gaat hier specifiek om freelancers die actief zijn binnen de creatieve industrie. De Lindenberg werkt veel met ZZP‘ers en ziet het als een meerwaarde voor zowel de freelancer als zichzelf om die dicht bij huis te hebben. “Eigenlijk zijn we al een expertisecentrum voor ZZP‘ers, echter nu gaan we dat meer naar buiten profileren”, vertelt Doeko Pinxt, hoofd Peer Producties. ZZP‘ers die interesse hebben in een werkplek kunnen voor meer informatie terecht op www.peerproducties.nl en voor een vrijblijvend gesprek over de boekhouding kunnen zij contact opnemen met controller/ hoofd financiën, Jos Beers, via j.beers@delindenberg.com.

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen