Licht & Liefde – hoe van het leven te genieten

Beuningen, 29 september 2014

Nieuw boek van Beuningse auteur Marie-Claire van der Bruggen

Licht & Liefde is alweer het vierde boek van de in Beuningen wonende Marie-Claire van der Bruggen. Al eerder verschenen van haar hand de bestsellers Het sprookje van de dood, De dag waarop mijn vader een Engel werd en ZielsGelukkig. De eerste twee boeken gaan vooral over sterven, de dood en het leven na de dood, ZielsGelukkig en nu ook haar nieuwe boek Licht & Liefde leren je vooral hoe je van het leven kunt genieten. Het zijn troostrijke boeken met wijze lessen voor het eigen geluk.

Licht & Liefde vind je overal. In jou en om je heen. Soms is het moeilijk om het te zien en te ervaren, maar het is er altijd. Dit vierde boek van Marie-Claire zal je leven verrijken. Het helpt je Her-Inneren wat je diep van binnen al weet maar bent vergeten. Want alles wat je in dit boek leest, weet je op zielsniveau echt allemaal al. Er staan mooie wijsheden in voor iedereen die op zoek is naar een vervullend en gelukkig leven. Je zult tijdens het lezen vaak een gevoel van herkenning ervaren. Dat is dan jouw eigen Innerlijk Weten wat ontwaakt en dit kan je heel veel vreugde en een geluksgevoel geven. Het zal je als ziel doen groeien en je helpen Thuiskomen bij Jezelf.

Marie-Claire van der Bruggen was zich als kind al bewust van een wereld die anderen niet konden waarnemen en waarin zij zich heel erg op haar gemak voelde. Hier op aarde voelde ze zich niet erg thuis en had vaak een vreemd soort van heimwee naar iets wat ze niet goed kon verwoorden. Na een lange zoektocht heeft ze uiteindelijk antwoord gevonden op veel van haar levensvragen. Het is haar wens om met haar ervaringen mensen te inspireren zich te gaan Her-Inneren wie ze werkelijk zijn en waar ze eigenlijk vandaan komen. Dat ze meer zijn dan alleen maar een lichaam.

Marie-Claire heeft hierover o.a. de bestsellers Het sprookje van de dood, De dag waarop mijn vader een Engel werd en ZielsGelukkig geschreven. Daarnaast geeft zij met veel plezier vele lezingen en workshops in binnen- en buitenland. Tevens heeft zij een opleiding gevolgd voor stervensbegeleiding en al vele mensen mogen helpen met de oversteek naar Huis.

Licht & Liefde heeft als ISBN 97894-6203-648-2 en is vanaf nu verkrijgbaar in de boekhandel. Het is tevens te bestellen via haar website waar je ook een gesigneerd exemplaar kunt aanvragen.
Meer informatie over Marie-Claire van de Bruggen, haar boeken en workshops is te vinden op www.zielsgelukkig.nu.

Spiritualiteit

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen