Leuke sinterklaas-activiteiten en Sint-shoppen

November 2013

Leuke sinterklaas-activiteiten en Sint-shoppen in de binnenstad van Nijmegen!

Vanaf de Waalkade is de stoomboot van Sinterklaas en zijn Pieten al bijna in zicht! De binnenstad maakt zich op voor een groots onthaal van Sint in Nijmegen. Op zaterdag 16 november aanstaande vanaf 13.00 uur is het dan eindelijk zover, Sinterklaas komt aan in Nijmegen. Rondom Sinterklaas zijn er allerlei momenten om extra te shoppen in de binnenstad!

Zo zijn er extra koopavonden op dinsdag 3 en woensdag 4 december. En op koopzondag 24 november en 1 december zijn er van 13.00 tot 16.30 uur voor de kinderen leuke Sinterklaas activiteiten op het Koningsplein. Oftewel: geniet van de Sint-activiteiten en veel winkelplezier!

Sint-activiteiten op het Koningsplein
Op koopzondag 24 november en 1 december zijn er op het Koningsplein tal van gezellige Sint-activiteiten. Van 13.00 tot 16.30 uur staan er voor alle kinderen gratis activiteiten klaar. Zo kan je samen met de Pieten zak van Sinterklaas lopen, lepel racen, touwtje springen, skippyballen, spijkerpoepen en speculaashappen. Ben je er snel bij, dan zitten er vast nog leuke Sinterklaascadeautjes in de grabbelton!

Parkeeractie
Om ervoor te zorgen dat u lekker lang kunt genieten van alles wat de binnenstad te bieden heeft, is er in de weken van 1 december 2013 tot en met 31 januari 2014 een parkeeractie in het centrum van Nijmegen. Acht weken lang, kunt u voor acht euro een hele dag parkeren in de parkeergarages (Keizer Karel, Kelfkensbos, Mariënburg en Eiermarkt) in het centrum van Nijmegen.

Bron Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen

Agenda Nijmegen – centrum Nijmegen

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen