Fietser ernstig gewond – Lent

Lent, 12-06-2010 • Vrijdagmiddag tegen zes uur werd een aanrijding met letsel gemeld bij de gemeenschappelijke meldkamer. Politie, ambulance en traumahelikopter gingen direct naar de opgegeven locatie. Een vrouw zou bij de Laauwikstraat in Lent een vrachtauto hebben geraakt en ernstig gewond zijn.

De vrouw fietste over de kruising met de Pelargoniumstraat waarna zij de fietsstrook langs de Laauwikstraat opreed. Op dat moment reed een vrachtauto naast haar en is zij om nog onbekende reden tegen de vrachtauto gekomen en gevallen. De vrouw, van 36 jaar uit Lent, kwam erg ongelukkig ten val en verloor haar bewustzijn. Direct daarop werd de traumaheli ingevlogen. De vrouw is in kritieke toestand per ambulance naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen gebracht.

Hulpdiensten
De vrachtwagenchauffeur had niet in de gaten dat iemand tegen zijn wagen was gekomen. De 54-jarige chauffeur uit Nijmegen werd door een getuige op het ongeval gewezen en is meteen terug gereden. De chauffeur verklaarde de politie enorm onder de indruk te zijn van het ongeval en dat hij niets had gemerkt. Hulpdiensten zijn op de plaats van het ongeval enige tijd bezig geweest waardoor verkeer tijdelijk werd opgehouden. Via de gemeenschappelijke meldkamer van de politie werd het busverkeer verzocht voor deze tijd een andere weg te vervolgen.

Bron: Politie Gelderland-Zuid
Meer politienieuws, informatie, diefstal.. Politienieuws regio Nijmegen
Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen