Presentatie Kwatta Doe-Het-Zelf-Theater, 11 apr

Kwatta-Mismuis-Theatergroep-Kwatta

Presentatie Kwatta DoeHetZelfTheater Mismuis
Cursisten presenteren hun eigen Mismuisvoorstelling in Het Badhuis

Op 11 april 2015 om 19.30 uur presenteren de cursisten van Kwatta DoeHetZelfTheater Mismuis het resultaat van hun theatercursus in Theater Het Badhuis: hun eigen Mismuisvoorstelling!

10 dinsdagmiddagen gingen 10 gedreven jonge spelers onder leiding van regisseur Annelies van Wieringen in de weer met een blauwe muis.

Nou ja, een muis? Echte muizen zijn natuurlijk niet blauw! Muizen hebben doorgaans een staart en géén konijnenoren en kangoeroepoten. Oftewel, er is iets flink mis met deze muis.

Deze mislukte muis ontmoet heel normale, perfecte mensen. Hoewel.. wie is dat meisje dat steeds alles vergeet? Waarom houdt die tv-presentator steeds zijn hand tegen zijn kin? Waarom is die huis aan huis verkoper juist blij als ze niks verkoopt? En is die kerel met die sigaar eigenlijk wel helemaal te vertrouwen?

Kom kijken en verwonder je over de vele curieuze ontmoetingen die deze ontwapenende Mismuis heeft op zijn zoektocht naar de Miskat.

Wat: presentatie Kwatta DoeHetZelfTheater Mismuis
Datum en tijd: 11 april 19.30 uur
Plaats: Theater Het Badhuis Nijmegen
Kaartjes: € 5,- per persoon
Reserveren: thekla@kwatta.info

Meer info: www.kwatta.info

Regie: Annelies van Wieringen – spel: Thamar, Mathijs, Manou, Isis, Marte, Lars, Kayo, Janne, Sanne en Nynke

Nijmegen, januari 2015

Treed in de voetsporen van de Mismuis!

Geef je nu op voor Kwatta DoeHetZelfTheater en ga mee op avontuur.
Iedere dinsdagmiddag van 20 jan t/m 31 maart 2015.

Op 20 januari start alweer de 3e Kwatta DoeHetZelfTheater cursus voor kinderen. Ditmaal volledig in het teken van Mismuis. Manxmouse won de IPAY Victor Award 2014, nam deel aan het Imaginate Festival in Edinburgh en toerde van 16 oktober t/m 22 november door Amerika en Canada. Een heuse ster dus die vanaf deze week weer te zien is in eigen land!

Je zult maar een Mismuis zijn, zo’n muis zonder staart, met veel te grote oren en dat je dan blauw bent en niet grijs. Wie wil je dan nog opeten? Wie jaagt er achter je aan? Jij bent voor de Miskat, zeggen alle dieren. Dat is het Noodlot, daar is niks aan te doen! Dus gaat Mismuis op zoek naar zijn noodlot en loopt hem uiteindelijk op het eiland Man tegen het lijf.

De cursus is speciaal voor kinderen van 10-12 jaar. In 10 lessen van 75 minuten wordt toegewerkt naar een eigen voorstelling. Uiteraard nemen we een kijkje achter de schermen van de voorstelling Mismuis en is er een speciale meet en greet met de acteurs. De cursus wordt gegeven op de dinsdagmiddag in Theater Het Badhuis door regisseur Annelies van Wieringen, die eerder bij Kwatta o.a. de voorstelling Door en Door winter en ON AIR! regisseerde.
Het resultaat van de cursus wordt aan het eind van de periode gepresenteerd – uiteraard in Het Badhuis!
Meer weten? Neem contact op met Thekla Wildekamp, afdeling educatie: thekla@kwatta.info.

Meer info: www.kwatta.info

Agenda Nijmegen

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen