Vierdaagsethriller – kunstroof Museum Het Valkhof

Achtste Vierdaagsethriller over kunstroof in Museum Het Valkhof

Ad interim museumdirecteur ontvangt eerste exemplaar Voor mijn beste wandelmaatje van Rudy Dek

Op zaterdag 23 mei neemt ad interim directeur Jan van Laarhoven van Museum Het Valkhof samen met bestuurslid Ton Thomassen van de Stichting De 4daagse, het eerste exemplaar van de Vierdaagsethriller Voor mijn beste wandelmaatje in ontvangst uit handen van auteur Rudy Dek. De presentatie van het boek vindt plaats aan de vooravond van de maand van het spannende boek in juni. Graag nodigen wij u van harte uit om bij deze gelegenheid aanwezig te zijn.

Voor mijn beste wandelmaatje is het achtste eerbetoon van Rudy Dek aan de Vierdaagse. Kunsthandelaar Chu Lan Fo, museumdirecteur Isaac Werninger, kunstenaar Dino Taresi, Vierdaagsewandelaar Leopold Singer en natuurlijk stadsdetective tegen wil en dank Rogier Hoofs, allemaal staan ze de schrijver bij in dit knallende loflied. Wel jammer van die kunstroof in Museum Het Valkhof. En ook jammer dat niet iedereen het einde haalt.

Op zaterdag 6 juni om 15.00 uur zal Rudy Dek zijn achtste Vierdaagsethriller signeren in boekhandel Dekker van der Vegt in het kader van de maand van het spannende boek.

Eerder verschenen van zijn hand Bloed door lopen (2014), 4 dagen pijn (2013), De Goudenkruisdragers (2012), Dood van een marsleider (2011), Het verdriet van de Vierdaagse (2010), De Vrijdagmoorden (2009) en De dood of de gladiolen (2008). Met Voor mijn beste wandelmaatje zet Dek zijn succesvolle thrillerserie voort.

Het boek is verkrijgbaar in de boekhandel of de webwinkel van QV Uitgeverij.
De prijs is € 14,95 en deelnemers aan de Vierdaagse kunnen het boek voor slechts € 12,50 kopen.
Voor mijn beste wandelmaatje
268 pagina’s, softcover
ISBN 978-90-820800-6-3
Kijk voor meer informatie op www.qvuitgeverij.nl of www.vierdaagsethriller.nl. Rogier Hoofs volgen op Facebook? Word dan vrienden met hem via www.facebook.nl/rogier.hoofs en laat je meevoeren in zijn wereld!

www.museumhetvalkhof.nl
Museum Het Valkhof, Kelfkensbos 59, Nijmegen, T 024-360 88 05.
Open: di-zo: 11-17 uur

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen