Koepelgevangenis trek duistere figuren aan

Horrordome

Arnhem, 7 november 2017

Koepelgevangenis trek duistere figuren aan

De koepelgevangenis van Arnhem kent een lange historie. Vele verhalen gaan er de ronde en de legende Helmut woont er tot op de dag van vandaag.

Waarschijnlijk heeft het evenement HorrorDome welke enkel nog deze vrijdag en zaterdag te bezoeken is iets los gemaakt bij de permanente bewoners van de gevangenis. Het is geen geheim dat er gedurende 129 jaar dat de gevangenis in bedrijf is geweest diverse gevangen zijn overleden. Men zegt dat deze gevangen nooit echt zijn verdwenen maar zijn gebleven als koepelgeesten.

Tot op de dag van vandaag gebeuren er dingen die volgens de natuurkundige wetten niet kunnen of niet te verklaren zijn. Men schrijft dit gebeuren toe aan de koepelgeesten met als aanvoerder Helmut. Er zijn zelfs cipiers geweest die na een ontmoeting met Helmut hun ontslag hebben ingediend.

Tijdens het laatste weekeinde van de HorrorDome gaan we proberen deze geesten zichtbaar te maken. Onder begeleiding van een ervaren medewerker betreedt u de koepel en zullen we de geesten aanroepen en hopen we dat deze zich zullen tonen.

Door nieuwe technieken toe te passen kunnen we de bezoeker dit laatste weekeinde HorrorDome een unieke extra beleving meegeven naast de al bestaande spookhuizen. We garanderen de bezoekers een ervaring die nooit eerder vertoond is, en de kans dat dit nogmaals op deze locatie
gebeurd is ook minimaal.

Alle informatie over Horrordome is te vinden op www.horrordome.nl. Ook is het mogelijk om hier je kaartje te kopen voor misschien wel het spannendste spookhuis van Nederland.

Leuke dingen doen

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen