Kleding-/speelgoedbeurs – Meiboom, 5 april

Kleding-/speelgoedbeurs in ‘de Meiboom’ Nijmegen

5 april 2014

Zaterdag 5 april van 12.00-15.00 uur is er de winterkleding- en speelgoedbeurs in de Meiboom, Meijhorst/Dukenburg te Nijmegen. Inbreng van spullen is mogelijk via www.kledingbeursnijmegen.nl . De site informeert u precies welke spelregels de beursmensen hanteren om een zo geslaagd mogelijke opzet te verkrijgen. Ook als vrijwillig medewerker kunt u zich aanmelden; voorkeur voor de plek op de beurs en de tijdsblokken graag invullen.

Aan entree wordt van de klanten een klein bedrag gevraagd. Contante betaling van de door u uitgezochte artikelen is mogelijk, evenals mobiel pinnen. In winkelcentrum Meijhorst vindt u in elk geval een pinautomaat bij fietsenzaak Elan en in de vestiging van Albert Heijn. De beursaanbiedingen bestaan uit laaggeprijsde kleding voor babies, peuters, kleuters, overige kinderen, jeugd, dames, en aanstaande moeders. De beurs biedt géén herenkleding meer aan; wel volop speelgoed, boeken en kinderartikelen zoals fietsjes, stoeltjes, boxen. Er wordt een proef genomen met de verkoop van sportkleding en -attributen. Restanten van de beurs gaan naar goede doelen.

Mis deze beurs niet en kom naar ‘de Meiboom’. Vanuit het stadscentrum of de Brabantse Poort stopt ‘Breng’ bus 2 (Weezenhof) het dichtste bij de school. Voor meer informatie kunt u bellen 06 245 487 32.

Meer info: www.kledingbeursnijmegen.nl – Agenda Nijmegen

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen