‘Kleding per kilo’ winkel in Nijmegen

Kleding per kilo Nijmegen

Deze winkel is begin 2017 gesloten

Kleding per kilo Nijmegen is een feit. Wij openen met ingang van 12 februari een kledingwinkel waar je dames, heren en kindermode koopt voor de kiloprijs. Iedereen kan bij Kleding per kilo Nijmegen terecht om leuke kleding te kopen per kilo.

Wij verkopen A kwaliteit kleding. Dat wil zeggen dat de kleding licht gedragen is voor de prijs van slechts €15,00 per kilo. Voor één kilo kleding heb je ongeveer vijf kledingstukken. Het is echter niet verplicht om bij een bezoek aan onze winkel één kilo kleding te kopen. Ook voor één kledingstuk kunt je bij ons terecht. Je betaalt slecht de kiloprijs van het kledingstuk.

Ons concept:
Bij binnenkomst pak je bij de ingang een winkelmandje. Je vult het mandje met de kleding die je wilt hebben.
Om verrassingen bij de kassa te voorkomen staat er in het midden in de winkel een weegschaal zodat je tussendoor de kleding die je verzamelt hebt kunt wegen.

Je betaalt €15,00 euro per kilo kleding.
Dat betekent dat je voor bijvoorbeeld een jas ongeveer €15,00 betaalt, terwijl je voor een blouse ongeveer € 2,30 betaalt. De kleding die je verzamelt hebt in het mandje, wordt bij de kassa gewogen. Het gewicht is bepalend voor het bedrag dat je moet betalen.
Het aanbod wisselt wekelijks, dus er is altijd wel iets leuks te vinden!

Openingstijden:
Maandag van 13.00 tot 17.00 uur
Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 t/m 17.00 uur

Ons adres:
Wolfskuilseweg 29
6542 JB Nijmegen
Tel: 06-3033 0291
Kleding per kilo Nijmegen is gevestigd op het terrein van EIG Muziek

Kledingwinkels Nijmegen

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen